Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 25 - 27 octombrie 2019. Berbecii se gândesc mult la viitor. Racii stau doar cu familia

HOROSCOP weekend 25 - 27 octombrie 2019. Berbecii se gândesc mult la viitor. Racii stau doar cu familia

HOROSCOP weekend 25 - 27 octombrie 2019. Berbecii se gândesc mult la viitor. Racii stau doar cu familia
25 Oct 2019   •   14:49

HOROSCOP. Weekendul se anunță deloc călduros pentru majoritatea zodiilor.

HOROSCOP BERBEC 

În acest weekend te gândești mult la viitor. Vrei să îți urmezi aspirațiile, iar pentru acest lucru ești gata să începi să muncești. Nu mai ești dispus să faci compromisuri.

HORORSCOP TAUR 

Te găsești în fața unui conflict cu o persoană importantă din viața ta. Este important să acorzi atenție cuvintelor celui din fața ta pentru a putea să ajungeți la o rezolvare.

HOROSCOP GEMENI

Petreci timp alături de persoana iubită. Vă bucurați de intimitate și de toate lucrurile pe care le aflați despre voi, în calitate de cuplu. Vorbești deschis și te bucuri de același lucru din parte partenerului de cuplu.

HOROSCOP RAC 

Petreci timp alături de prieteni și familie. Reușești să îți organizezi timpul astfel încât să te distrezi, să ai parte de discuții importante cu familia și să te relaxezi.

HOROSCOP LEU 

Îți exprimi afecțiunea față de persoana iubită și realizezi cât de importantă este această persoana în viața ta. În plus, reușești să realizezi ce îți dorești cu adevărat de la viitor.

HOROSCOP FECIOARĂ

Te gândești mult la bani. Vrei să faci niște economii, pentru că nu reușești să îți iei gândul de la o vacanță pe care ți-o dorești de mult timp. Acum ești gata să faci niște compromisuri.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close