Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 27 - 28 iulie 2019. Berbecii se gândesc la lucrurile frumoase din viață, Leii au parte de romantism

HOROSCOP weekend 27 - 28 iulie 2019. Berbecii se gândesc la lucrurile frumoase din viață, Leii au parte de romantism

HOROSCOP weekend 27 - 28 iulie 2019. Berbecii se gândesc la lucrurile frumoase din viață, Leii au parte de romantism
26 Iul 2019   •   21:24

HOROSCOP. Sfârșitul de săptămână se anunță plin de provocări pentru mai multe zodii. 

HOROSCOP BERBEC Începi să ai o atitudine mai pozitivă și te gândești la toate lucrurile frumoase din viața ta. În plus, reiei legătura cu un prieten vechi.

HOROSCOP TAUR Petreci mult timp acasă, în acest weekend. Te concentrezi pe pasiunile pe care le ai și te gândești tot mai mult la viitor și la calea pe care vrei să o urmezi.

HOROSCOP GEMENI Iei o pauză de la a te gândi la problemele celorlalți și te concentrezi pe lucrurile pe care ți le dorești. Weekendul acesta este despre relaxare.

HOROSCOP RAC Stresul din ultima vreme a adus cu sine și oboseală. Nu reușești să te concentrezi pe lucrurile simple pe care le ai de făcut. Ia o pauză!

HOROSCOP LEU Ai parte de un weekend plin de romantism. Petreci timp alături de persoana iubită și vă bucurați din plin de intimitate și discuții profunde.

HOROSCOP FECIOARĂ Nu reușești să-ți organizezi timpul așa cum vrei, tocmai pentru că ai tendința să faci ce își doresc cei din jur. Alocă-ți timp și pentru tine.

Mai multe, pe Jurnalul.

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close