Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend, 7-8 septembrie 2019. Se deschide un nou drum spre succes pentru una dintre zodii

HOROSCOP weekend, 7-8 septembrie 2019. Se deschide un nou drum spre succes pentru una dintre zodii

HOROSCOP weekend, 7-8 septembrie 2019. Se deschide un nou drum spre succes pentru una dintre zodii
Sursa foto: foto: Pixabay.com
06 Sep 2019   •   16:06

HOROSCOP. Horoscop weekend, 7,8 septembrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

HOROSCOP BERBEC

Intri în tot felul de conflicte cu persoanele speciale din viața ta. Nu reușești să-ți stăpânești furia și te-ai săturat să răspunzi la întrebări care, pentru tine, au răspunsuri evidente.

HOROSCOP TAUR

Te bucuri de puțin timp liber. Acum ai șansa să petreci puțin timp de calitate cu persoana specială din viața ta. Reușești să iei o pauză de la toate responsabilitățile pe care le ai.

HOROSCOP GEMENI

Weekendul acesta este despre relaxare. Lași în spate agitația specifică orașului și te bucuri de puțin timp în natură alături de prieteni. În plus, relația sentimentală merge pe un drum din ce în ce mai bun.

HOROSCOP RAC

Romantismul te caracterizează în acest weekend. În prima parte a acestui sfârșit de săptămână te bucuri de prezența unei persoane importante, în timp ce partea a doua este dedicată pasiunilor.

HOROSCOP LEU

Vrei să discuți cu partenerul de cuplu despre problemele de comunicare pe care le-ai tot avut în ultima vreme. În sfârșit, reușești să te deschizi în fața acelei persoane importante din viața ta.

HOROSCOP FECIOARĂ

Carisma nu îți lipsește nici în acest weekend și, prin urmare, ești în centrul atenției indiferent de evenimentul social la care participi. În plus, ți se deschis niște uși pe plan profesional.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close