Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP weekend 9-10 noiembrie. Gemenii rezolvă probleme serioase. Berbecii realizează care sunt cei mai importanți oameni din viața lor

HOROSCOP weekend 9-10 noiembrie. Gemenii rezolvă probleme serioase. Berbecii realizează care sunt cei mai importanți oameni din viața lor

HOROSCOP weekend 9-10 noiembrie. Gemenii rezolvă probleme serioase. Berbecii realizează care sunt cei mai importanți oameni din viața lor
08 Noi 2019   •   15:38

HOROSCOP Berbec

Acorzi mai multă atenție detaliilor și începi să realizezi care sunt oamenii cu adevărat importanți din viața ta. În acest weekend ai curajul să renunți la lucrurile toxice din viața ta.

HOROSCOP Taur

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, iar acest lucru te face să fii mai intorvertit decât în mod normal, în acest weekend.

HOROSCOP Gemeni

În acest weekend te concentrezi pe rezolvarea unor probleme pe care le-ai tot ignorat, în ultima perioadă. În plus, începi să acorzi mai multă atenție problemelor de sănătate.

HOROSCOP Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la aspectul fizic. Astfel, în acest weekend încerci să adopți un stil de viață sănătos, iar determinarea nu lipsește.

HOROSCOP Leu

În acest weekend totul este despre relaxare. Reușești să pui deoparte toate lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul săptămânii și să te bucuri de liniște.

HOROSCOP Fecioară

Te ocupi de pasiunile pe care le ai. Petreci mare parte din timp singur, departe de agitație, într-o încercare de a te reconecta cu propria persoană.

HOROSCOP Continuarea pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close