Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP WEEKEND, 9-10 OCTOMBRIE. Racii pun accentul pe aspectul fizic, Săgetătorii iau contact cu persoane noi

HOROSCOP WEEKEND, 9-10 OCTOMBRIE. Racii pun accentul pe aspectul fizic, Săgetătorii iau contact cu persoane noi

HOROSCOP WEEKEND, 9-10 OCTOMBRIE. Racii pun accentul pe aspectul fizic, Săgetătorii iau contact cu persoane noi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Noi 2019   •   23:43

Horoscop weekend, 9-10 octombrie. Iată ce ne rezervă astrele pentru acest weekend.

Berbec

Acorzi mai multă atenție detaliilor și începi să realizezi care sunt oamenii cu adevărat importanți din viața ta. În acest weekend ai curajul să renunți la lucrurile toxice din viața ta.

Taur

Nu reușești să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viitor, iar acest lucru te face să fii mai intorvertit decât în mod normal, în acest weekend.

Gemeni

În acest weekend te concentrezi pe rezolvarea unor probleme pe care le-ai tot ignorat, în ultima perioadă. În plus, începi să acorzi mai multă atenție problemelor de sănătate.

Rac

Te gândești din ce în ce mai mult la aspectul fizic. Astfel, în acest weekend încerci să adopți un stil de viață sănătos, iar determinarea nu lipsește.

Leu

În acest weekend totul este despre relaxare. Reușești să pui deoparte toate lucrurile care s-au întâmplat de-a lungul săptămânii și să te bucuri de liniște.

Fecioară

Te ocupi de pasiunile pe care le ai. Petreci mare parte din timp singur, departe de agitație, într-o încercare de a te reconecta cu propria persoană.

Continuarea, pe Jurnalul.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close