Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodia care are lumea la picioare

HOROSCOP. Zodia care are lumea la picioare

HOROSCOP. Zodia care are lumea la picioare
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
25 Iun 2019   •   16:45

Există un singur semn astral, conform horoscopului, care are toate atributele pentru a avea lumea la picioare.

Este vorba despre persoanele născute în zoda Leu. Leii au succes în domenii precum politica sau managementul corporatist, potrivit Unica.

La fel cum este și simbolul zodiacal, Regele Junglei, cei născuți sub acest semn sunt puternici, ambițioși, înzestrați cu răbdare și au acea forță de a hipnotiza și conduce masele. Oamenii, la rândul lor, îi privesc cu admirație până la idolatrie pe nativii din Leu.

Leii sunt persoane populare, știu să se facă plăcute, au umor, sunt cuceritori și au un discurs care atinge masele. Sunt încrezători în propriile forțe, ceea ce cântărește cel mai mult în atingerea succesului. În același timp au spirit de inițiativă, sunt persoane extrem de active, aventuroase, deschise, care iubesc schimbările, iubesc să cunoască oameni noi, să vadă locuri noi și să audă povești de viață care să-i motiveze.

În dragoste sunt la fel de cuceritori. Femeile Leu învârt bărbații pe degete, iar reprezentanților de sex opus le cad toate ”Evele” la picioare. Sunt persoane fermecătoare, știu să facă surpize, știu când să tacă și când să vorbească și ghicesc exact cuvintele pe care are cineva nevoie să le audă. Sunt amanți buni și parteneri grijulii, iar asta îi face irezistibili.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close