Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodia care va avea mari probleme în dragoste în săptămâna 17-23 iunie

HOROSCOP. Zodia care va avea mari probleme în dragoste în săptămâna 17-23 iunie

17 Iun 2019   •   19:46
HOROSCOP. Zodia care va avea mari probleme în dragoste în săptămâna 17-23 iunie
Sursa foto: Foto: Pixabay.com

HOROSCOP. Una dintre zodii va avea mari probleme pe plan sentimental, în săptămâna 17-23 iunie.

HOROSCOP.  Astrologul Daniela Simulescu a făcut anunțul pentru DC News.

HOROSCOP.  ”Pentru nativii Balanță sau cu ascendentul în Balanță, în zona de statut, relație, de cu cine sunt, cum merge căsătoria, ce se întâmplă în relație, cum funcționează, vine un deznodământ. Aveți o mare nevoie să treceți în agendă. Cum a mers ultimul an, cum au mers ultimii doi ani. Aveți nevoia să vă faceți un plan. Nu veți găsi lucruri foarte plăcute. Mare grijă! În momentul în care vreți să faceți o retrospectivă, luați în calcul că pot fi și suprize neplăcute. Pe undeva, în ecuațiile voastre, o să vă dea cu virgulă. Atunci cruntul adevăr vă va trezi și pur și simplu veți avea niște revelații. Nu o să vă convină. O să căutați vinovați, dar într-o relație fiecare dintre părți are vina sa. Trebuie să vă dați seama că ați trăit ca într-un basm și că trebuie să coborâți cu picioarele pe pământ.

Pentru Balanțele care sunt singure sau care încearcă să își formeze o relație cât mai serioasă, nici pentru ele nu am o veste bună pentru că multe dintre tehnicile abordate au fost unele foarte vechi. V-ați ținut de niște reguli tradiționale și le duceți mai departe. Acum lucrurile nu mai merg așa. Totul este într-o schimbare. Nu vă dau vești bune, dar nu este sfârșitul lumii”, a explicat astrologul Daniela Simulescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close