Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care dau lovitura în luna mai. Au noroc în toate planurile

HOROSCOP. Zodiile care dau lovitura în luna mai. Au noroc în toate planurile

HOROSCOP. Zodiile care dau lovitura în luna mai. Au noroc în toate planurile
Sursa foto: foto: Pexels.com
27 Apr 2019   •   18:24

HOROSCOP. Luna mai va sta pentru mulţi nativi sub semnul norocului. Lor le va merge bine în toate, chiar dacă ocazional vor întâmpina şi unele neplăceri.

HOROSCOP. Taur
În această lună,îţi vei seta propriile obiective şi vei munci din greu pentru a le atinge fără sprijinul altora. Este posibil ca în această perioadă să fii forţat să-ţi cauţi un alt loc de muncă. Patea bună este că vei reuşi să găseşti altceva ce-ţi va aduce satisfacţii pe plan financiar. Mai mult,acest lucru îţi va permite să-ţi petreci mai mult timp cu familia sau poate chiar să-ţi începi propria afacere. Dacă eşti singur,ai toate şansele să-ţi găseşti pe cineva.

HOROSCOP. Fecioară
Te vei axa pe carieră în această lună. Chiar dacă familia va fi pe locul doi pentru tine în această perioadă,vei avea tot sprijinul ei. În primele trei săptămâni ale lunii mai 2017,va trebui să faci nişte compromisuri pentru atingerea scopurilor. În ultima săptămână din lună,trebuie să-ţi schimbi strategiile şi să mergi mai departe pe cont propriu. Primele 15 zile din mai sunt favorabile pentru călătorii.

HOROSCOP. Săgetător
În mai 2017,interesul tău se va muta de la preocupările emoţionale la cele profesionale. Ca să nu ai dificultăţi în atingerea obiectivelor tale,acceptă ajutorul celor din jur. Acesta este momentul potrivit pentru a-ţi pune în practică planurile. Săgetătorii care sunt în căutarea unui nou loc de muncă vor avea succes în această lună. Ei vor face câteva călătorii în interes profesional la sfârşitul perioadei.

Sursa: clickpentrufemei.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close