Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile care își înșală partenerii constant. Ai mare grijă cu acești nativi

HOROSCOP. Zodiile care își înșală partenerii constant. Ai mare grijă cu acești nativi

12 Mai 2019   •   20:16
HOROSCOP. Zodiile care își înșală partenerii constant. Ai mare grijă cu acești nativi

HOROSCOP. Trăsăturile unei zodii pot oferi indicii cu privire la comportamentul unei persoane atunci când se află într-o relație, nu contează dacă este vorba de una de lungă durată sau aflată abia la început.

HOROSCOP Gemeni
Gemenii detestă momentele de confort într-o relație și atunci când totul devine o rutină. Ei sunt tentați să fie infideli tocmai din acest motiv. Nu le este ușor să își asume unele angajamente atunci când sunt implicați într-o relație și își doresc mai multă libertate.

Nativii Gemeni nu suportă să se plictisească și dacă aventura și încântarea au dispărut din viața de cuplu, atunci vor încerca să le caute cu o altă persoană. Cum poți recunoaște momentele în care nativul Gemeni este infidel? Va fi ulterior incredibil de afectuos, generos și face numeroase complimente partenerului său.

HOROSCOP Balanță
Cea mai neplăcută parte a infidelității unui nativ Balanță o constituie faptul că nu simte niciun fel de remușcare și nici nu o consideră ca fiind un lucru extrem de grav. Dacă se simt liberi sau consideră că nu petrec atâta timp cu partenerul pe cât și-ar dori, atunci vor apela la orice persoană disponibilă care le iese în cale. Distracția este foarte importantă pentru nativul Balanță și partenerul său ar trebui să știe acest lucru încă de la început.

A nu se înțelege că nativul Balanță își propune să își rănească partenerul, el chiar nu înțelege de ce infidelitatea este o problemă atât de mare. În plus, pentru nativul Balanță care adoră tot ceea ce este frumos, este pur și simplu imposibil să reziste unui chip frumos.

HOROSCOP Pești
Nativii Pești sunt persoane incredibil de sensibile și nu doresc să rănească nicio altă persoană din jurul lor. Însă, atunci când nu sunt fericiți în relația de cuplu, în loc să îi spună partenerului ce simt cu adevărat, vor prefera să îl înșele în loc să se despartă de acesta.

Nativii Pești se îndrăgostesc atât de repede și la fel de repede trec la o altă persoană încât uneori este greu să ții pasul cu ei. Le place să fie îndrăgostiți și se bucură să își arate și să își demonstreze sentimentele. Este foarte posibil ca un nativ Pești să se îndrăgostească la prima vedere, chiar dacă în acesl moment se afla într-o relație. Dacă sunt prinși că au fost infideli, se vor simți îngrozitor și vor face totul pentru a-și recompensa greșeala, dar acest lucru nu înseamnă că nu o vor mai repeta.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close