Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care nu știu să aprecieze persoanele din jurul lor

HOROSCOP. Zodiile care nu știu să aprecieze persoanele din jurul lor

HOROSCOP. Zodiile care nu știu să aprecieze persoanele din jurul lor
26 Aug 2019   •   23:17

Așadar, ca să te ferești de persoanele care nu te apreciază la adevărata ta valoare, de tristețe și de o posibilă inimă frântă, ți-am pregătit o listă cu cele șase zodii care nu reușesc să aprecieze cu adevărat persoanele din jurul lor.

HOROSCOP Săgetător
De la bun început, zodia Săgetător a fost un individ credul – până la urmă, acest semn astrologic este renumit pentru naivitatea de care dă dovadă. Această zodie dorește să se încreadă în oamenii din jurul său tot timpul, iar de cele mai multe ori sfârșește prin a avea încredere în persoanele care nu vor să aibă de-a face cu el.

Săgetătorul crede că oamenii se nasc pentru a face numai fapte bune și deseori au prea multă încredere în persoanele din jur.

HOROSCOP Taur
Zodia Taur este unul dintre semnele astrologice care au doza aceea de noroc de care avem nevoie în viață – așadar, Taurii se gândesc permanent că în orice conjunctură, totul merge conform planului. Probabil este un mecanism de apărare pe care l-au căpătat, însă persoanele născute sub zodia Taur trăiesc cu impresia că toată lumea e de partea lor.

Aceștia se consideră persoane competente pe orice plan – ceea ce le dă impresia că nimeni, niciodată nu ar vrea să îi piardă sau să îi rănească. Iar când persistă în acest comportament, Taurii tind să nu aprecieze persoanele din jurul lor.


HOROSCOP Pești
Nu pot concepe ideea unei lumi lipsite de ordine și disciplină, așadar îi surprinde constant dezordinea din viața lor personală – astfel poate să fie descrisă cel mai bine zodia Pești. Acest semn zodiacal consideră că persoanele din jurul lui o să fie mereu binevoitoare și îngăduitoare (și crede că așa și trebuie să fie) ceea ce este admirabil, dar naiv.

Zodia Pești are convingerea că persoanele apropiate vor înțelege mereu punctul ei de vedere și greșesc de cele mai multe ori având aceste impresii.

Continuarea aici.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close