Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care nu sunt prinse niciodată când înșală. Ai mare grijă la ele

HOROSCOP. Zodiile care nu sunt prinse niciodată când înșală. Ai mare grijă la ele

HOROSCOP. Zodiile care nu sunt prinse niciodată când înșală. Ai mare grijă la ele
Sursa foto: foto: Pixabay,com
03 Iun 2019   •   19:39

surprinzi tu. Există însă și o explicație, deoarece experții în astrologie au descoperit că nativii născuți în aceste 3 zodii au cele mai mici șanse să fie prinse dacă își înșală partenera.

Cel mai probabil este ca aceste zodii să înșele, însă să poată face acest lucru fără ca nimeni altcineva să știe. Acest lucru nu înseamnă automat că sunt nativii aceștia sunt predispuși să fie infideli, ci pur și simplu s-ar descurca foarte bine să ascundă totul perfect.

1. Berbec
După un flirt sau o aventură de o seară, unii oameni trăiesc cu un sentiment de vinovăție și simt nevoia să mărturisească imediat partenerei ce au făcut. În timp ce unele zodii se încadrează perfect în acest tipar, Berbecului îi este puțin mai ușor să acopere o indiscreție. Acesta face pur și simplu ce vrea și găsește mereu o metodă perfectă pentru a-și justifica acțiunile pentru a trăi împăcat cu sine.

2. Gemeni
Unii oameni sunt fericiți să fie cu aceeași persoană pentru totdeauna, însă alte persoane se plictisesc de-a lungul timpului și vor să încerce și altceva, fără să renunțe la relația lor stabilă. Gemenii sunt destul de cunoscuți pentru caracterul lor aventurier, așadar este ușor de înțeles de ce le este atât de greu să stea într-un singur loc foarte mult timp. Au foarte multă energie, iar acest lucru se vede și în relație. În cazul lor, lucrurile spontane funcționează perfect, așadar nu este de mirare că ar accepta oricând o aventură de o noapte.

 

Sursa: elle.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close