Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care nu vor cunoaște niciodată iubirea adevărată

HOROSCOP. Zodiile care nu vor cunoaște niciodată iubirea adevărată

HOROSCOP. Zodiile care nu vor cunoaște niciodată iubirea adevărată
16 Aug 2019   •   17:39

HOROSCOP Suntem obișnuiți să dăm vina pe partenerul nostru atunci când o relație se încheie. Spunem că acesta ne-a făcut să suferim și de aceea s-a terminat totul. Însă și comportamentul nostru joacă un rol destul de important. Acest lucru se întâmplă și în cazul zodiilor care, dintr-un motiv sau altul, își îndepărtează partenerii prin atitudinea pe care o au.

Aceștia sunt nativii care nu vor cunoaște iubirea adevărată!

HOROSCOP  Vărsător
Deși îți place să comunici cu persoana iubită și depui eforturi pentru a o înțelege, atunci când vine vorba de propria bunăstare, lucrurile devin complicate. Firea ta rebelă și pofta de libertate nu îți vor permite niciodată să te implici într-o relație 100%. Probleme mai pot apărea și atunci când părerea partenerului tău nu contează pentru tine, iar acest lucru îl poate răni atât de tare, încât se va simți nevoit să pună capăt relației.

HOROSCOP  Fecioară
Dragostea cu o Fecioară va fi întotdeauna problematică. Firea ta critică îi va răni mereu pe cei din jurul tău, deși nu de fiecare dată o faci cu intenție. Știi mereu să cauți nod în papură oricărei acțiuni pe care persoana iubită o întreprinde. Atunci când vine vorba de exprimarea sentimentelor, preferi să te arunci în fața unui camion. Nu ești genul care îi spune partenerului cât de minunat este și cât de mult îl iubești, iar lipsa exprimării sentimentelor îl poate îndepărta foarte mult. Nu iei nimic în serios și îți place să trăiești momentul. Iubirea adevărată este mai degrabă un mit pentru tine.

HOROSCOP  Continuarea pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close