Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care se plictisesc repede de o relație. Ferește-te de ele!

HOROSCOP. Zodiile care se plictisesc repede de o relație. Ferește-te de ele!

HOROSCOP. Zodiile care se plictisesc repede de o relație. Ferește-te de ele!
04 Iun 2019   •   21:58

HOROSCOP. Relația fiecărei persoane este subiectivă. Anumite zodii vor găsi entuziasmantă conversația despre copii, nuntă și viitor chiar din primele luni împreună, în timp ce altele se pot simți constrânse, ajungând să-și părăsească partenerul. Adevărul este că nu există principii corecte sau greșite – fiecare persoană are propriile preferințe atunci când se gândește la cum ar trebui să arate o relație.

HOROSCOP Balanță
Balanțele iubesc să fie într-o relație, însă vor ca fiecare parteneriat pe care îl au să aibă la bază dragoste pasională și să simtă acest lucru în fiecare zi. Când încep să alunece către o zonă de confort, își pierd interesul, deoarece urmăresc ca fiecare minut de cuplu să fie fascinant. Balanța se îndrăgostește repede și trece mai departe la fel de ușor.

HOROSCOP Săgetător
Săgetătorul este greu de prins și dificil de ținut într-un singur loc pentru mult timp. Își dorește constant noi aventuri, iar nevoia de spontaneitate se extinde și în viața amoroasă. Ar trebui să fii recunoscător dacă ai un Săgetător în viața ta, chiar și pentru o scurtă perioadă de timp. Acesta își pierde repede interesul dacă nu poți ține pasul cu el, pentru că are nevoie de un partener care să-i semene foarte mult.

HOROSCOP Gemeni
Gemenii sunt foarte intelectuali, își folosesc raționamentul în aproape fiecare situație, ceea ce poate fi un dezavantaj în relație, pentru că deseori ceea ce simt și ceea ce gândesc nu duc în același punct. De aceea, le este foarte greu să ofere afecțiunea pe care și-o dorește partenerul. De asemenea, Gemenii își pierd repede interesul și trec la următoarea persoană cu ușurință, pentru că, în mintea lor, situația a fost deja evaluată și dezbătută de nenumărate ori.

Sursa: elle.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close