Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de suferințe mari în august

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de suferințe mari în august

HOROSCOP. Zodiile care vor avea parte de suferințe mari în august
19 Iul 2019   •   20:05

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea mai degrabă de suferit și își vor încheia vara strivite de amărăciunea din sufletul lor. Vezi care sunt semnele ce nu au parte decât de suferință spre finalul acestui anotimp!

HOROSCOP Leu

Vara 2019 e pentru tine un moment de schimbare, unul în care se pare că viața ți-o va lua pe un cu totul alt curs. Luna Nouă de pe 5 august va îndrepta toate aceste modificări pe plan personal, acolo unde e foarte probabil să pui capăt unei relații îndelungate din cauza faptului că ai o cu totul altă atitudine față de viață. Povestea voastră nu te mai împlinește, poate că aștepți altceva sau nu te mai regăsești, cert este că iubirea a ajuns la capăt.

Deși schimbarea e, de fapt, una pozitivă, tu nu o vei resimți acum astfel, ci doar ca pe un infern al deznădejdii. Te simți singură, nu te mai înțelegi nici măcar tu și începi să te întrebi unde anume ai greșit. Astrele te avertizează că tristețea va fi acaparatoare uneori!

HOROSCOP Scorpion

Deși ofertele vin pe bandă rulantă, nu același lucru poate fi afirmat despre perspectivele tale. Nu ești apreciată, nimeni nu te laudă și nici nu îți crește superiorul salariul. Ba dimpotrivă, muncești non-stop și nu mai niciun pic de timp pentru tine și pentru relaxare, ceea ce te va umple de amărăciune.

Și mai trist e că ajungi să te cerți cu partenerul de viață sau cu prietenii. Cum nu le mai acorzi nicio atenție și nici nu îți trece prin cap să faci vreun compromis, e foarte probabil să îți atragi nemulțumiri constante.

HOROSCOP. Continuarea pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close