Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile celor 12 apostoli ai lui Isus. Ce semn avea Iuda

HOROSCOP. Zodiile celor 12 apostoli ai lui Isus. Ce semn avea Iuda

HOROSCOP. Zodiile celor 12 apostoli ai lui Isus. Ce semn avea Iuda
Sursa foto: foto: Pixabay
24 Apr 2019   •   12:12

HOROSCOP. Cifra 12 este un număr puternic nu doar în astrologie, ci și în religie. După cum se știe, tot atâția apostoli a avut și Iisus Hristos. Astroloaga Tiara Starr a aflat care sunt zodiile ucenicilor Mântuitorului, descriindu-le astfel personalitatea, în funcție de semnul sub care s-au născut.

HOROSCOP BERBEC – Sfântul Petru Despre Sfântu Petru, cunoscut și sub numele de de Chefa (în aramaică acest cuvânt însemna ”piatră”), se spune că ar fi fost născut în zodia Berbec. Era pătimaș și intransigent, dar și un bun lider, o caracteristică a acestui semn astral. Fondatorul Noii Biserici, acesta este văzut de catolici ca liderul bisericii lor, iar toți Papii care au ajuns la Vatican sunt considerați succesorii lui. Așa cum aflăm din istorisirile din Biblie, a fost o fire impulsivă. Se spune că este cel care a fost însărcinat de Dumnezeu să decidă cien poate trece și cine nu de Porțile Raiului. Atunci cțnd Iuda l-a trădat pe Iisus, iar preoții au venit pentru a-l aresta pe Mântuitor, Petru a fost cel care, furios, i-a tăiat urechea unuia dintre acuzatorii Învățătorului. 

HOROSCOP TAUR – Simon Zilotul Pentru că s-a născut sub semnul taurului, preocupările sale principale au fost banii și achiziționarea de proprietăți. Simon spunea întotdeauna ce gândea și considera că nu este just să-i plătească taxele la state, deși Iisus îl învățase să ”dea Cezarului ce-i al Cezarului și lui Dumnezeuce-i al lui Dumnezeu”. Făcea patre din comunitatea ziloților, un mic grup cunoscut în acea perioadă pentru rezistența față de regimul Imperiului Roman. Prefera să se știe în siguranță, nu-i plăcea riscul, era dornic de avuții.

HOROSCOP GEMENI – Iacob al lui Alfeu James era un orator extraordinar, a devenit predicator la biserica din Ierusalim. Gemenii sunt cunoscuți pentru latura lor duală, iar Iacob se înscrie în această categorie, prin prisma originilor sale. În timp ce unii susțin că era văr cu Mesia, sau chiar un fiu nelegitim al lui Iosif, tatăl lui Iisus pe Pământ, alții spun că părintele lui era Alfeu, un fost discipol al lui Hristos.

Mai multe, pe Unica.

×

REUNIUNE NATO LA BUCUREȘTI

Antony Blinken și Nicolae Ciucă, împreună la Ateneul Român

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close