Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile cu iubiri predestinate. Iată cine va avea parte de o dragoste magică

HOROSCOP. Zodiile cu iubiri predestinate. Iată cine va avea parte de o dragoste magică

HOROSCOP. Zodiile cu iubiri predestinate. Iată cine va avea parte de o dragoste magică
13 Aug 2019   •   16:42

HOROSCOP. Norocul în dragoste îți este de ajutor atunci când te afli în căutarea partenerului perfect, dar ce părere ai despre aportul stelelor în descoperirea iubirii absolute? Sunt zodii care au de partea lor astrele, fiind predestinate să trăiască o relație unică, plină de pasiune, care să le umple stomacul de fluturași zburdalnici!

Află care sunt zodiile predestinate să găsească acea iubire perfectă, la care toți visează!

HOROSCOP Gemeni

Semnul tău dual se îndrăgostește repede, dar parcă nu își pierde niciodată complet capul în dragoste! Rămâi o fire intelectuală, amatoare de conversații fine chiar și în vâltoarea pasiunii! Dacă te-ai întrebat vreodată care este explicația aparentei tale lipse de implicare, află că e vorba de amestecul astrelor: ele ți-au rezervat o singură iubire deplină, perfectă!

HOROSCOP Leu

Leoaicele trăiesc intens, iubesc ca și cum ar fi ultima oară și le place să fie vedetele în propria relație, dar parcă rareori se simt cu adevărat împlinite. Chiar dacă sunt generoase și oferă tot în cuplu, nu sunt răsplătite cu aceeaşi monedă. Explicația e simplă și îți va alina sufletul fierbinte, dar deznădăjduit: ție ți-a fost scris în stele, încă de la naștere, să trăiești acea iubire perfectă, iar experiențele prin care treci acum sunt doar etape care să te ajute să atingi sublimul.

Predestinată unui amor ideal, desăvârșit, vei cunoaște acea fericire de rai, acel om lângă care te vei simți completă. Vei lăsa uitării nevoia de a epata, de a fi în centrul atenției, de a străluci, pentru că acum vei avea parte de singura apreciere și admirație de care ai nevoie. Așa cum ești obișnuită, sufletul tău pereche te va idolatriza, pur și simplu, dar și tu vei simți același devotament nestins pentru el: este exact rețeta iubirii predestinate!

Continuarea pe divahair.ro.

×
Subiecte în articol: Horoscop
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close