Antena 3 Horoscop HOROSCOP. Zodiile pe care e bine să nu le supărați vreodată. Sunt răzbunătoare și nu au scrupule

HOROSCOP. Zodiile pe care e bine să nu le supărați vreodată. Sunt răzbunătoare și nu au scrupule

06 Sep 2019   •   16:24
HOROSCOP. Zodiile pe care e bine să nu le supărați vreodată. Sunt răzbunătoare și nu au scrupule

HOROSCOP. Unii nativi nu pot să se abțină și atunci când cineva le greșește foarte tare, simt nevoia să se răzbune. Aveți grijă să nu trădați sau să înșelați încrederea acestor zodii:

HOROSCOP TAUR

Taurul este un semn zodiacal care simte totul intens. Pentru ei, iubirea trebuie să le topească inima, bucuria le face ziua minunată, iar furia le distruge echilibrul. Atunci când îi superi, nu te vor uita uşor.

HOROSCOP LEU

Leii sunt extrem de mândri. Dacă ceva îi poate scoate din minţi în mare fel, atunci acest lucru este trădarea. Ajung să urască când îşi simt ameninţaţă mândria sau ego-ul. Ori de câte ori cineva îi răneşte, nu vor putea niciodată să-i ierte până când nu se simt răzbunaţi. 

HOROSCOP SCORPION 

Dintre toate semnele zodiacale, Scorpionul este cel mai răzbunător. Sunt oameni predispuşi la pesimism şi dezvoltă frustrare ori de câte ori se simt trădaţi. Ajung să urască la un nivel foarte intens atunci când cineva îi face să sufere. 

HOROSCOP FECIOARĂ

Nu vei reuşi să îţi dai seama imediat că ai supărat o Fecioara, de aceea este o zodie de coşmar. Forma sa de răzbunare vine în valuri de comentarii şi acţiuni pasiv-agresive, care sunt destul de confuze. Acum poţi simţi că totul e perfect cu ea, iar în secunda doi să izbucnează într-o ură de neimaginat. Atenţia sa la detalii, mai ales în cazul răzbunării, se concretizează într-o tortură sistematică.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close