Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOP. Zodiile și talentele lor ascunse. Berbecilor le place să danseze, iar Peștilor să picteze

HOROSCOP. Zodiile și talentele lor ascunse. Berbecilor le place să danseze, iar Peștilor să picteze

HOROSCOP. Zodiile și talentele lor ascunse. Berbecilor le place să danseze, iar Peștilor să picteze
Sursa foto: foto- Pexels
05 Mai 2019   •   19:09

HOROSCOP BERBEC. Le place să danseze oriunde și oricând, în special când sunt singuri acasă și nu îi vede nimeni. Berbecii sunt mereu activi și energici și tocmai de aceea preferă activitățile care presupun mișcare. 

HOROSCOP TAUR. În timpul liber, le place să facă tot felul de schițe și să deseneze lucrurile pe care și le doresc sau ce îi inspiră. 

HOROSCOP GEMENI. În afara faptului că sunt foarte vorbăreți, Gemenii își pot exprima ideile și prin intermediul scrisului, așa că nu ar trebui să vă mire dacă descoperiți despre un nativ din zodia Gemeni că are un blog secret sau că scrie versuri pentru melodii într-un carnețel. 

HOROSCOP RAC. Sunt niște pasionați de tot ce înseamnă artă, inclusiv de teatru. Un talent ascuns al acestor nativi extrem de expresivi și plini de talente este actoria. 

HOROSCOP LEU. Atunci când nu sunt în lumina reflectoarelor, pe cei din zodia Leu i-ați putea găsi în bucutărie, căci se pricep de minune să gătească, chiar dacă nu mulți știu acest lucru despre ei. 

HOROSCOP FECIOARĂ. Despre fecioare știți cu siguranță că sunt extrem de organizate și critice, așa că pentru a-și ține toate ideile în ordine, au tendința să și le scrie pentru a nu le pierde. 

HOROSCOP BALANȚĂ. În timpul liber, Balanțele încearcă să-și pună la punct cât mai multe lucruri pe care nu le înțeleg. De multe ori, le place și să rezolve puzzle-uri cât mai complicate. 

HOROSCOP SCORPION. Nu vor să le scape nimic. Talentul lor deosebit presupune cercetare și investigație, tocmai de aceea o carieră care implică aceste sarcini ar fi ideală pentru nativii din Scorpion. 

HOROSCOP SĂGETĂTOR. Și Săgetătorilor le place să scrie și să-și păstreze amintirile cât mai bine, dar bineînțeles, doar pentru ei, departe de ochii curioșilor. Nu ar fi o supriză să țină și un jurnal secret. 

HOROSCOP CAPRICORN. Capricornilor le place muzica, inclusiv să cânte atunci când nu îi aude nimeni. 

HOROSCOP VĂRSĂTOR. Iubesc să imortalizeze fiecare moment frumos prin intermediul fotografiei. Asta e una dintre pasiunile și talentele lor ascunse. 

HOROSCOP PEȘTI. Acești visători înnăscuți nu pot sta departe de artă prea multă vreme. În timpul liber își exersează abilitățile și pictează tot ce își imaginează. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close