Antena 3 CNN Horoscop Horoscop dragoste 2021. Te așteaptă un an incitant când vine vorba de întâlniri și dragoste

Horoscop dragoste 2021. Te așteaptă un an incitant când vine vorba de întâlniri și dragoste

Află din horoscop dragoste 2021 că te așteaptă un an incitant și unic când vine vorba de întâlniri și dragoste în general. În 2021, cu cât zodiile învață mai mult să meargă cu fluxul romantic și să iasă din zona de confort, cu atât se vor distra mai mult.

Horoscop dragoste 2021. Te așteaptă un an incitant când vine vorba de întâlniri și dragoste
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    04 Ian 2021   •   22:40

Jupiter și Saturn s-au mutat în Vărsător inovator în decembrie 2020 și, pe măsură ce formează fiecare pătrat energetic cu copilul sălbatic Uranus în Taur, în primele două luni ale anului, nevoia de libertate în relații va fi puternică și clară. Acest lucru ar putea crea tensiune atât pentru cei singuri, cât și pentru cupluri, dar poate fi cu siguranță emoționant și eliberator. 

Trei planete exterioare se așează în semnele lor de casă în acest an, plasamente puternice, ceea ce înseamnă că puterile de manifestare vor fi în deplină forță.

Horoscop dragoste Berbec

Dacă ești singur, adevărul este că s-ar putea să nu fii chiar atât de interesat să găsești un partener. La urma urmei, 2021 este un an care vă încurajează să zburați solo și să vă îmbrățișați individualitatea. Dacă sunteți într-o relație, așteptați-vă să devină mai puțin aprinsă și mai mult o conexiune a minților.

Horoscop dragoste Taur

În 2021, așteptați-vă surprize și emoții care vin în viața voastră amoroasă. Dacă sunteți într-o relație pe termen lung, acest lucru poate face ca acesta să fie exaltant - sau chiar să o rupă. Dacă sunteți singur, întâlnirile cu excentrici și fascinanți vor fi în cărți - când vă așteptați cel mai puțin! Acest lucru este valabil mai ales la începutul lunii aprilie și în timpul verii.

Horoscop dragoste Gemeni

Martie și aprilie vor fi cele mai distractive luni, pe măsură ce iubitorii cosmici Venus și Marte vă vizitează semnul, aducând întâlniri interesante și situații predestinate. Dacă sunteți singur, acesta este cel mai bun pariu pentru a găsi un partener care să vă stimuleze mintea agilă, precum și cel mai bun moment pentru a duce o relație existentă la nivelul următor. 

Horoscop dragoste Rac

În timp ce Jupiter și Saturn vă umple cea de-a opta casă de sexualitate în cea mai mare parte a anului, veți obține o lecție importantă despre intimitate. Dacă ești singur, Uranus în Taur te va expune la unele dintre cele mai excentrice opțiuni romantice pe care le-ai experimentat vreodată. Și, deși sunteți de obicei un semn tradițional, a risca nu numai că poate fi distractiv, ci poate fi exaltant. Această influență va exista în special în lunile de vară.

Horoscop dragoste Leu

Fiind singurul semn zodiacal guvernat de Soare, ești îndrăzneț, acerb și mereu pregătit pentru o provocare. Și asta este ceea ce îți rezervă 2021. Ciocnirile dintre Jupiter și Saturn cu Uranus vor crea câteva conflicte între viața ta profesională și cea amoroasă. Pentru cei aflați în parteneriate stabilite, anul acesta ar putea să vă facă să vă simțiți sincronizați.

Horoscop dragoste Fecioară

Ar putea fi greu să găsești timpul pentru a scăpa și a te relaxa cu perechea ta. Dacă ești singur, s-ar putea să nu fii chiar atât de interesat să te implici într-o relație. Uranus în semnul Pământ, amicul Taur, te-a învățat că nu ai nevoie de nimeni să te simți întreg - un lucru care a fost destul de revigorant.

Horoscop dragoste Balanţă

O să te simți în elementul tău. Pe măsură ce Jupiter și Saturn se simt confortabil în semnul Vărsător, farmecul tău va fi amplificat! Dacă ești singur, Jupiter îți va aduce toate opțiunile pe care ți le-ai dorit, care uneori ar putea fi copleșitoare. Dacă ai deja o relație cu cineva, Saturn ar putea face din 2021 anul în care îți asumi un angajament mai profund cu dragostea ta actuală.

Horoscop dragoste Scorpion

Viața ta amoroasă a trecut prin multe schimbări în 2020, iar această tendință va continua în 2021. Vor exista legături, despărțiri și împăcări. Pentru un semn căruia îi place, acest lucru se poate simți uneori nebunesc dar, în cele din urmă, înveți să fii mai stăpân pe tine și să ieși din zona de confort. 

Horoscop dragoste Săgetător

Dacă ești singur, abordarea relațiilor ar putea fi de tipul alb-negru. Fie îți vei lua angajamente, fie nu vei fi deloc interesat de întâlniri - și este bine! Dacă v-ați întâlnit deja jumătatea, noutatea și varietatea vă ajută să păstrați relația interesantă, mai ales în jurul eclipsei solare din 10 iunie din Gemeni. Eclipsele din acest an sunt menite să aducă schimbări majore în viața ta. Cu cât îmbrățișezi fluxul lor de energie, cu atât anul tău va fi mai bun. 

Horoscop dragoste Capricorn

Dacă ai fost prea ocupat de dragoste în 2020, acum vei putea să te relaxezi și să petreci mai mult timp conectându-te cu persoana iubită. Dacă sunteți singur și căutați, Venus în semnul dvs. din ianuarie vă accentuează dorința de a vă dedica mai mult timp și energie iubirii. În cele din urmă, anul se încheie cu un alt tranzit Venus, de această dată cu o perioadă retrogradă intensă, care va pune relația voastră la încercare pe măsură ce treceți în 2022.

Horoscop dragoste Vărsător

Cu Saturn și Uranus stabilind vibrația pentru tot anul, ești vedeta spectacolului. Dacă sunteți singur și căutați, acesta ar putea fi anul în care găsiți acea persoană uimitoare care vă umple inima, dar care vă lasă, de asemenea, loc pentru a vă exprima unicitatea. Dacă sunteți într-un parteneriat pe termen lung, trecerea relației dvs. la nivelul următor este cu siguranță o posibilitate, dacă asta doriți.

Horoscop dragoste Peşti

Va trebui să găsiți acel loc dulce între „a vă simți nebun îndrăgostit” și „a vă pierde complet în partener”. Dacă ești singur și cauți, ai putea fi brusc atras de cineva care nu este tiparul tău obișnuit. 2021 este despre a-ți arunca vechile convinger,i pentru a face loc unor moduri mai noi și mai sănătoase de a te îndrăgosti. Și pentru asta, va trebui, cel puțin din când în când, să ții picioarele pe pământ.

Anul se încheie cu o explozie, pe măsură ce Venus, care stăpânește dragostea, devine retrograd în Capricorn pe 19 noiembrie. Acest tranzit ne va încuraja să revizuim relațiile și legăturile noastre cele mai apropiate, determinându-ne să ne ocupăm de durerile vechi, să revizuim iubirile din trecut și să stabilim noi limite.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii relatii
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close