Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au grijă de sănătatea lor, Săgetătorii își numără banii

Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au grijă de sănătatea lor, Săgetătorii își numără banii

Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2021. O săptămână care ne cere să ne arătăm abilitățile și calitățile practice, atât profesionale cât și gospodărești. Cea mai complicată zi a săptămânii este ziua de joi, iar duminică avem Lună Plină sub semnul Berbecului, ceea ce înseamnă că relațiile vor fi puse la încercare.

Horoscopul săptămânii 22-28 martie 2021, cu Camelia Pătrășcanu. Berbecii au grijă de sănătatea lor, Săgetătorii își numără banii
de Gabriel Dano    |    21 Mar 2021   •   09:49

Iată horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat astăzi de Camelia Pătrăşcanu, la Antena 3.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Berbec

Săptămâna începe foarte conservator, au grijă de averea lor, poate nici nu sunt foarte activi la locul de muncă, își păzesc mai mult pătrățica în care lucrează. Grijă pentru sănătate luni și marți. Însă, miercuri și joi sunt mai inspirați, sunt într-o formă energetică mai bună și soluțiile vin datorită îndrăznelii lor de a gândi altfel decât ceilalți și de a face așa cum instinctul, inima, conștiința îi îndeamnă să procedeze. Pentru finalul de săptămână, muncă.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Taur

O săptămână care începe cu tot felul de calcule, analize - și birocratice, și contabile, dar și juridice. Și asta pentru că trebuie să-și pună foarte multe lucruri în ordine. Pot face drumuri pentru rezolvarea diverselor probleme. Zilele de miercuri și joi cer un pic mai multă concentrare, preocupare pentru activitățile pe care le au de desfășurat. Pot avea o rezolvare - la începutul zilei de miercuri, în special, pot primi o veste bună. Pentru finalul de săptămână, destindere.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Gemeni

Săptămâna începe cu o mare preocupare pentru bani, spirit de economie, calculează dacă au făcut investiții bune. Pot fi zile de încasări sau găsesc soluții la diverse probleme materiale și financiare. Miercuri și joi sunt zile foarte valoroase pentru comunicare. Miercuri, un prieten poate să le dea o informație foarte bună. Pentru sfârșitul de săptămână, în casă și servicii pentru cei ai casei.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Rac

O săptămână care începe cu sublinirea intuiției, fie că e vorba de afaceri sau de probleme familiale. Se ghidează după vocea interioară, după ce le spune sufletul și e foarte bine că procedează așa. Bani, miercuri și joi, care pot veni datorită modului în care își asumă responsabilitățile. În weekend, drumuri, vizite.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Leu

Luni și marți sunt zile mai speciale - bune, dar de petrecut în discreție. De asemenea, este subliniată compasiunea lor, spiritul lor de a-i ajuta pe cei din jur. Observă lucrurile de la înălțimea conștiinței lor și sunt mai preocupați să vadă legăturile, decât detaliile. Miercuri și joi au energie și spirit de inițiativă și se pot implica în acțiuni mari. În weekend, bani și spirit de economie.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Fecioară

Începutul de săptămână stă sub semnul prieteniei, dar și al relației cu publicul. Pot deveni mai populari, își fac prieteni. Pe de altă parte, se pot întâlni cu vechi cunoștințe - veștile sunt interesante. Miercuri și joi, atenție la sănătate. Oboseala își poate spune cuvântul. La final de săptămână au suficientă energie și pot face lucruri mari.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Balanță

Începutul de săptămână stă sub semnul autorității - trebuie să-și facă treaba și reușesc să-și ducă lucrurile la bun sfârșit, dacă se lasă ajutați de diverse persoane cu care știu foarte bine să colaboreze pentru că știu să și motiveze. Surprize de tot felul apar și luni și marți, așa încât trebuie să țină pasul cu evenimentele. Miercuri și joi, zile bune dar mai mult în plan social. În weekend, atenție la sănătate și la recuperarea energiei.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Scorpion

Pentru Scorpioni săptămâna începe cu planuri de viitor sau cu preocupare pentru efectele unei măsuri sau a unei decizii. Este important să apeleze și la intuiție pentru a aprecia mai bine consecințele unor fapte. Pentru miercuri și joi e nevoie de energie, dinamică și hotărâre pentru a lua decizii sau măsuri ori o anumită poziție vizavi de șefi, astfel încât opiniile lor să fie bine susținute. Pentru weekend, distracție cu prietenii.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Săgetător

Începutul de săptămână stă sub semnul câștigurilor sau al calculelor financiare. Poate că doresc să-și eficientizeze investițiile de până acum sau banii pe care i-au acumulat. Pentru miercuri și joi, vești de departe, poate chiar invitații pentru o călătorie, dar și discuții sufletești, care pun problema de la un nivel înalt de conștiință. În weekend, tot felul de responsabilități.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Capricorn

Pentru Capricorni relațiile sunt importante luni și marți. Primesc tot felul de semnale de la oameni importanți pentru ei acum. Trebuie să fie atenți și să decripteze corect, nu după criteriile lor, ci să se pună în locul celuilalt ca să înțeleagă, de fapt, ce vrea să le transmită. E nevoie de tact și de răbdare. Miercuri și joi, mai multă atenție pentru nevoile celor de lângă ei, fie parteneri de viață, fie colaboratori. Drumuri, în weekend.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Vărsător

O săptămână care începe sub semnul muncii. Luni și marți, mai ales, trag foarte tare, au lucruri de rezolvat și simt că e de datoria lor, poate chiar că depinde de ei, de felul în care își fac treaba și binele celor din jur. Atenție, totuși, la sănătate și la notele de epuizare care pot apărea. Pentru miercuri și joi, zile foarte bune sub aspect social și public. E importantă imaginea, așa că fiți atenți cum vă reprezentanți. În weekend se bazează mai mult pe partener.

22-28 martie 2021, horoscop cu Camelia Pătrăşcanu pentru Pești

Începutul de săptămână este vivant, sunt într-o formă foarte bună, sunt foarte inspirați și lucrează la proiecte de suflet. Miercuri și joi pot avea tot felul de preocupări profesionale și poate că au nevoie de un răspuns sau vine o informație care îi surprinde, așa că au nevoie de niște date pentru a-și face calcule. În weekend le-ar prinde bine sfatul unui colaborator, pentru că lucrează, sunt zile sub semnul muncii.

 

 

×
Subiecte în articol: horosoop Camelia Pătrăşcanu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close