Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii în curs. Actiune, schimbări de planuri și aventură - CAPRICORNII își fac prea multe griji

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Actiune, schimbări de planuri și aventură - CAPRICORNII își fac prea multe griji

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Actiune, schimbări de planuri și aventură - CAPRICORNII își fac prea multe griji
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
16 Oct 2019   •   09:57

HOROSCOPUL saptamanii 14 - 20 octombrie aduce multa adrenalina.

HOROSCOP BERBEC - Descoperi un adevar nebanuit despre relatia ta. Te va face sa iti pui intrebari despre nevoile tale emotionale. Ai puterea sa iesi dintr-un loc intunecat in aceasta saptamana. Tot ce parea imposibil acum pare posibil. Renunta la tot ce te tine pe loc.

HOROSCOP TAUR - Incepi sa iei controlul asupra rutinei zilnice si rutinei de la munca, insa nu incerca sa faci schimbari drastice. Ia deciziile importante atunci cand esti calma. Lasa empatia sa fie ghidul tau in aceasta saptamana. Te vei simti mai putin singura.

HOROSCOP GEMENI - Tendintele tale autodistructive s-ar putea activa in aceasta saptamana si ai putea incepe sa fii atrasa de situatii misterioase. Lasa aceste instincte sa iti hraneasca spiritul creativ, insa nu fi nerabdatoare. Te simti plina de idei si creativa. 

HOROSCOP RAC - Ai putea fi pusa fata in fata cu adevaruri dureroase legate de familie sau de situatia ta de acasa. Chiar daca te simti lipsita de putere, invata sa iei atitudine. Nu trebuie sa te mai ascunzi. Arata-le tututor ca poti sa faci mult mai multe.

HOROSCOP LEU - Trebuie sa ai niste discutii pe care le-ai evitat in ultima perioada. Fii atenta sa nu spui prea multe si fii pregatita sa primesti raspunsuri dificile la intrebarile pe care iti doresti sa le pui. Cu toate acestea, meriti sa stii adevarul. 

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii saptamana
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close