Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii în curs. Luna Noua aduce schimbări pentru zodii - LEII strălucesc

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Luna Noua aduce schimbări pentru zodii - LEII strălucesc

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Luna Noua aduce schimbări pentru zodii - LEII strălucesc
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
13 Noi 2019   •   10:19

HOROSCOPUL saptamanii 11 - 17 noiembrie aduce schimbari pe toate planurile pentru semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Fii foarte atenta la toate relatiile pe care le ai in viata ta. Primesti tot cea ai nevoie in schimbul energiei pe care o consumi. Te-ai putea concetra pe situatia gresita sau ai putea avea o relatie cu persoana nepotritiva. Pune-ti mai multe intrebari.

HOROSCOP TAUR - Daca depinzi de cineva, nu vei reusi niciodata sa afli cine esti cu adevarat. Fa un pas in spate si aminteste-ti ce iti doresti. Ai talente si puteri care inca sunt ascunse. Trebuie sa inveti sa iti prioritizezi viata. Vei deveni un partener de incredere. 

HOROSCOP GEMENI - Incerci sa gasesti formula potrivita pentru a face fata emotiilor pe care le simti si le traiesti, insa nu pare sa-ti iasa nimic. Te simti inconjurata de haos si esti emotionala. A venit momentul sa te ierti si sa mergi mai departe.

HOROSCOP RAC - Ai atata talent, frumusete si putere in tine, iar cei din jur au vazut doar o mica parte din asta pentru ca tu refuzi sa iesi din carapace. Poti face mult mai multe. Lasa-ti partea artistica sa puna stapanire pe tine. Te va aduce mai aproape de oamenii care apreciaza ceea de faci.

HOROSCOP LEU - Toata lumea este cu ochii pe tine, asa ca aceasta este sansa ta sa stralucesti. Insa teama de esec ti-ar putea pune mai multe piedici decat ti-ai imaginat. Chiar daca gresesti, nu renunta la visul tau. Esti atat de aproape de linia de finish.

Continuarea AICI. 

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii saptamana
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close