Antena 3 CNN Horoscop HOROSCOPUL săptămânii în curs. Schimbări de situație și multe complicații pentru unele zodii - RACII se îndrăgostesc

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Schimbări de situație și multe complicații pentru unele zodii - RACII se îndrăgostesc

HOROSCOPUL săptămânii în curs. Schimbări de situație și multe complicații pentru unele zodii - RACII se îndrăgostesc
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
09 Oct 2019   •   10:05

HOROSCOPUL saptamanii 7 - 13 octombrie nu aduce liniste pentru toate semnele zodiacale.

HOROSCOP BERBEC - Simti ca incepi sa pierzi controlul si nu te mai poti concentra la nimic. Este momentul sa uiti de toti si de toate si sa focusezi asupra propriei persoane. La finalul zilei, doar tu te poti ridica singura. 

HOROSCOP TAUR - Ai atat de mult de munca, insa aminteste-ti ca trebuie sa ai grija de tine inainte de a avea grija de oricine altcineva. Daca ti-ai neglijat propriile nevoi din cauza celor din jur, a venit momentul sa pui punct. Chiar ai nevoie de o pauza.

HOROSCOP GEMENI - Nu vei reusi sa mentii o rutina in aceasta saptamana, insa nu lasa acest luru sa te puna la pamant. Ofera-ti noi perspective pe care nu le-ai mai vazut pana acum. Uita de reguli.

HOROSCOP RAC - Se zareste o noua iubire la orizont, asa ca fii atenta la potentiali parteneri sau potentiale idei. Asigura-te insa ca iti mentii optiunile deschise. Daca te bazezi prea mult confort, ai putea fi indusa in eroare. 

HOROSCOP LEU - Viata de acasa este destul de zdruncinata in aceasta saptamana. Te simti nesigura si nelinistita. Insa a venit momentul sa iesi din zona ta confort si iti impingi limitele mai mult. Nu te lasa descurajata de ce se intampla. Viseaza si lupta in continuare.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: Horoscop zodii schimbari
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close