Antena 3 CNN Horoscop Horoscopul zilei de 15 mai cu Camelia Pătrășcanu. Zi importantă pentru o zodie

Horoscopul zilei de 15 mai cu Camelia Pătrășcanu. Zi importantă pentru o zodie

Horoscopul zilei de 15 mai cu Camelia Pătrășcanu. Zi importantă pentru o zodie
15 Mai 2018   •   09:25

Berbec. Unii se pot gândi să-și schimbe meseria, alții se gândesc ca în meseria lor să se impună mai mult, să ia sarcini mai grele și să-și impresioneze șefii.

Taur. Luna Nouă se produce în semnul lor zodiacal. Unii își schimbă atitudinea, concepțiile de viață sau dispoziția față de o anumită persoană. Își fac alte planuri de viitor. 

Gemeni. Trebuie să treacă peste nemulțumirile, dezaprobările sau sentimentele negative pe care le au și să-și susțină partenerul de viață. 

Rac. Pentru unii, venirea unui copil sau iubirea care le bate la ușă poate să însemne schimbarea mare în viață. 

Leu. Sunt schimbări în zona profesională pe care ei le decid, și cu cine colaborează, dar și ce vor să facă împreună. 

Fecioară. Diplomele pe care le-au dobândit până acum sau cunoștințele și experiența își spun cuvântul, în sensul că pledează în favoarea lor. 

Balanță. Important e să colaboreze bine cu partenerul de viață. Trebuie să ajungă la un consens pentru a-și apăraa averea și banii.

Scorpion. Pot semna un contract sau pot discuta sau bate palma cu cineva și de aici va urma o lungă colaborwe fructoasă aducătoare de bani. 

Săgetător. Multă muncă și poate schimbări în mediul profeesional. Își reorganizează altfel munca pentru a câștiga mai mulți sau mai puțini bani. 

Capricorn. Se gândesc la familie și la copii. Unii să-i aibă, alții să-și păstreze copiii aproae.

Vărsător. Se mobilizează, se centrează, își dau seama care sunt atuurile lor. Nu se mai lasă înfrânați pe neîncredere și de lene și pornesc la treaba.

Pești. Trebuie să facă dovada cunoștințelor lor. Fie dau un examen, fie se pregătesc de examen. Unii pot decide să facă o școală. 

×
Subiecte în articol: Horoscop Camelia Pătrăşcanu zodie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close