Antena 3 CNN Horoscop Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 28

Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 28

Mihai Voropchievici și Magia Zilei. Ce caracteristici speciale au nativii din data de 28
28 Mai 2018   •   09:53

Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” caracteristicile speciale ale nativilor născuți pe data de 28, oricare lună.

Acești nativi sunt supranumiți și asociați. Personalitatea lor: Plini de dorință și mânați de dorința de a se impune. Cei născuți pe data de 28 au stofă de lideri, dar cu toate aceste au mai mare succes în asociere decât dacă ar lucra singuri.

Au o fire foarte puternică, dar contradictorie. Sunt în același timp cooperanți, dar totodată independenți, se simt în largul lor când au libertate de mișcare, însă au o mare nevoie de încurajări pentru a reuși. Fiecare nativ are nevoie câteodată de un impuls, un imbold, mânat și scos din letargia pe care o posedă de multe ori.

Sunt prin excelență buni inițiatiori, dar cu toate acestea au nevoie de cineva care să finalizeze ceea ce ei au început. Sunt buni strategi, au mintea analitică și inovatoare, foarte lucizi și văd foarte bine în perspectivă.

Cu toate acestea au și niște defecte undeva chiar foarte pregnante. În primul rând încăpățănare, iritabilitatea, rigiditate, sunt agresivi și, deseori, sunt înclinați spre a risca. Pornesc niște acțiuni care nu știu cum se vor termina.

În dragoste, sunt pasionali, plini de vigoare erotică și magnetici sexual. Însetați de iubire, dar foarte rar au răbdare să construiască o relație stabilă. Destinul lor amoros este frământat, plin de suișuri și coborâșuri.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close