Antena 3 CNN Horoscop Zodiile care vor suferi foarte mult in luna iunie

Zodiile care vor suferi foarte mult in luna iunie

Zodiile care vor suferi foarte mult in luna iunie
23 Mai 2018   •   13:01

Vara nu vine cu vești bune pentru unii dintre nativi. Prima lună de căldură va fi una dificilă pentru unele semne zodiacale. Iată ce spun astrologii.

TAUR. Începutul verii nu va fi deloc uşor pentru acest semn zodiacal. Şi asta deoarece nativii se vor confrunta cu diferite situţii tensionate. Vor fi probleme în familie, dar şi la locul de muncă. Este foarte important modul în care vor alege să soluţioneze problemele apărute în luna iunie. Dacă vor reuşi să îşi păstreze optimismul şi încrederea în ei, atunci vor trece mai repede şi mai uşor peste acea perioadă dificilă.

BALANŢĂ. Nici Balanţele nu vor avea parte de un început de lună foarte bun. Vor fi momente în care îşi vor pune până şi identitatea sub semnul întrebării. Şi asta deoarece toţi cei din jur le vor da de înţeles, într-un mod sau altul, că nu mai sunt acele persoane din trecut, că ceva s-a schimbat în privinţa lor, şi nu în sens bun. Balanţele trebuie să realizeze că în propria persoană vor găsi puterea de a trece peste toate obstacolele. De asemenea, nu trebuie să să se lase influenţate de cei din jur.

Continuarea AICI.

×
Subiecte în articol: zodii Horoscop iunie vesti proaste
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close