Antena 3 CNN International News Ce spune propaganda Kremlinului, după ce Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus

Ce spune propaganda Kremlinului, după ce Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus

Presa controlată de autoritățile de la Moscova a calificat drept "propagandă" demersul actorului și politicianului Arnold Schwarzenegger, care s-a adresat rușilor într-un mesaj video și le-a cerut să se ridice împotriva războiului din Ucraina.

Ce spune propaganda Kremlinului, după ce Arnold Schwarzenegger s-a adresat poporului rus
Sursa foto: Twitter
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Mar 2022   •   13:22

Realizatorul TV Vadim Gigin s-a referit la Schwarzenegger spunând că acesta reprezintă "chipul imperialismului și colonialismului american".

"Cel care trăiește în California ne va spune adevărul nouă, celor care trăim aici, care avem prieteni și membri de familie în Ucraina?", a ironizat Gigin discursul celebrului actor.

În data de 17 martie, Schwarzenegger a postat un videoclip pe contul său de Twitter, pronunțându-se împotriva invaziei declanșate de Rusia în Ucraina și cerând rușilor să reziste dezinformării și să conteste războiul.

"Sunt lucruri care se întâmplă în lume, care sunt ascunse de tine, lucruri teribile despre care ar trebui să știi. Nu Ucraina a început acest război. Nici naționaliștii sau naziștii. Cei aflați la putere la Kremlin au început acest război.

Știu că poporul rus nu cunoaște aceste lucruri. Le cer poporului rus și soldaților ruși din Ucraina să devină conștienți de propaganda și dezinformarea la care sunt supuși. Vă rog să mă ajutați să răspândesc adevărul", spune, între altele, Arnold Schwarzenegger.

Între timp, acest clip a strâns peste 35 de milioane de vizualizări.

×
Subiecte în articol: Arnold Schwarzenegger Vadim Gigin
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close