Antena 3 CNN International News Boris Johnson s-a căsatorit în secret

Boris Johnson s-a căsatorit în secret

Prim-ministrul Marii Britanii Boris Johnson s-a căsătorit, sâmbătă, la Catedrala Westminster, cu Carrie Symonds, a confirmat duminică un purtător de cuvânt al Downing street.

Boris Johnson s-a căsatorit în secret
Sursa foto: Hepta
de Alexandra Ionescu    |    30 Mai 2021   •   17:04

Premierul britanic Boris Johnson s-a căsătorit cu logodnica sa, Carrie Symonds, într-o ceremonie secretă la Catedrala Westminster sâmbătă.

Oaspeţii au fost invitaţi în ultima clipă la ceremonia din centrul Londrei şi au spus că nici membrii cu funcţii importante în cabinetul lui Johnson nu ştiau de planurile de nuntă.

Catedrala catolică a fost închisă brusc la ora 13.30 , iar Symonds, 33 de ani, a sosit 30 de minute mai târziu într-o limuzină, într-o rochie albă lungă, fără voal.

Vestea vine în condițiile în care în urmă cu câteva zile presa tabloidă anunța că premierul s-a decis să se însoare și a trimis chiar și invitațiile de nuntă, numai că data căsătoriei ar fi fost stabilită pentru anul viitor. 

Ministrul britanic al Muncii, Therese Coffey, i-a felicitat pe cei doi miri, pe Twitter. Prim-ministrul Irlandei de Nord, Arlene Foster, le-a urat, de asemenea, „felicitări” celor doi.

Boris Johnson, în vârstă de 56 de ani, și Carrie Symonds, care are 33 de ani, au fost nevoiţi să amâne oficializarea relaţiei lor, care durează din 2018, din cauza pandemiei. Symonds a fost responsabila pe probleme de comunicare a Partidului Conservator și se spune că a avut un rol decisiv în ascensiunea politică a lui Boris Johnson.

×
Subiecte în articol: Boris Johnson casatorie Marea Britanie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close