Antena 3 CNN International News "Vladimir Putin? Un geniu! Îl știu bine pe tipul ăsta" | Donald Trump spune că SUA ar trebui să procedeze la fel la granița din sud 

"Vladimir Putin? Un geniu! Îl știu bine pe tipul ăsta" | Donald Trump spune că SUA ar trebui să procedeze la fel la granița din sud 

Fostul președinte american Donald Trump a spus despre Vladimir Putin că este "un geniu", după ce acesta a recunoscut independența teritoriilor separatiste din Ucraina și a dat dispoziție armatei să "asigure pacea" în așa-numitele republici populare Donețk și Lugansk.

"Vladimir Putin? Un geniu! Îl știu bine pe tipul ăsta" | Donald Trump spune că SUA ar trebui să procedeze la fel la granița din sud 
Sursa foto: Getty Images
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2022   •   11:57

Trump și-a exprimat opiniile într-o emisiune radiofonică a unui post conservator, la 24 de ore după ce Putin a anunțat deciziile care au scandalizat guvernele democratice și au determinat SUA și aliații lor să impună sancțiuni.

"Tocmai ce intrasem, ieri, și era un televizor deschis. Am zis: 'Ăsta este un geniu'. Putin declară o mare parte din Ucraina drept independentă. O, este minunat. Deci, acum Putin spune: 'sunt independenți' și urmează să intre acolo ca pacificator. E cea mai puternică forță de pace. Ar trebui să folosim asta la granița noastră de sud (cu Mexic, n.r.)

E cea mai puternică forță de pace pe care am văzut-o. Iată un tip foarte priceput. Îl cunosc foarte bine", a spus fostul președinte al SUA în interviul difuzat de programul "The Clay Travis & Buck Sexton Show."

CNN notează că spusele lui Trump constituie un mesaj "inconfundabil" pentru republicanii interesați să intre în grațiile fostului președinte, pentru a fi desemnați candidați în alegerile legislative de la jumătatea mandatului care se vor desfășura în SUA, în acest an.

×
Subiecte în articol: Donald Trump geniu Vladimir Putin Ucraina
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close