Antena 3 CNN International News James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther din serialul ”Friends”, a murit la doar 59 de ani

James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther din serialul ”Friends”, a murit la doar 59 de ani

James Michael Tyler, celebru pentru personajul Gunther din serialul „Friends” a murit. Actorul avea doar 59 de ani.

James Michael Tyler, actorul care l-a interpretat pe Gunther din serialul ”Friends”, a murit la doar 59 de ani
Sursa foto: Twitter/ Friends
de Cerasela Stafie    |    25 Oct 2021   •   10:07

Potrivit reprezentantului său Toni Benson, actorul, cunoscut pentru rolul de manager al cafenelei din serialul ”Friends”, a murit duminică, la locuința acestuia din Los Angeles. Din 2018, acesta a dus o luptă dură cu cancerul de prostată.

„Lumea l-a cunoscut ca Gunther (al șaptelea ”Prieten”), din seria de succes ”Friends”, dar cei dragi l-au cunoscut  pe Michael ca actor, muzician, avocat al conștientizării cancerului și soț iubitor”, a transmis Benson, într-o declarație.

„Michael iubea muzica live, era fan al echipei Clemson Tigers și un mare aventurier. Dacă l-ai fi întâlnit o dată, ți-ai făcut un prieten pe viață”, a mai adăugat reprezentantul.

Pe pagina de  Twitter a serialului ”Friends” a apărut, de asemenea, un mesaj: „Warner Bros. Television deplânge pierderea lui James Michael Tyler, un actor iubit şi parte integrantă a familiei noastre Friends. Gândurile noastre se îndreaptă către familia sa, colegi şi fani”.

Gunther, managerul cafenelei Central Perk, și admiratorul lui Rachel a apărut în 150 de episoade ale emblematicului serial din anii 90, dar a interpretat numeroase alte roluri, inclusiv în ”Scrubs”, ”Modern Music” și ”Sabrina vrăjitoarea adolescentă.”

Co-creatorii ”Friends”, Marta Kauffman și David Crane, au declarat pentru CNN că Tyler era un ”om cu adevărat amabil și dulce”. ”Când a început ca figurant în „Friends”, spiritul său unic ne-a atras atenția și știam că trebuie să facem din el un personaj. Gândurile noastre se îndreaptă către soția sa, Jennifer Carno."

Tyler a dezvăluit că se luptă cu cancerul de prostată în stadiul 4 în luna iunie, la Today Show de la NBC, și a spus că medicii i-au descoperit boala în timpul unui examen de rutină, când avea 56 de ani. Cancerul i se răspândise până la oase lăsându-l incapabil să se deplaseze. A fost tratat cu terapie hormonală.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close