Antena 3 CNN International News Rusia a atacat Comandamentul Forțelor Aeriene din Ucraina cu rachete de croazieră | Tirurile au lovit la Viniția și au produs "distrugeri semnificative"

Rusia a atacat Comandamentul Forțelor Aeriene din Ucraina cu rachete de croazieră | Tirurile au lovit la Viniția și au produs "distrugeri semnificative"

Forțele ruse au lansat lovituri cu rachete de croazieră asupra centrului de comandă al Forțelor Aeriene Ucrainene, situat în zona central-vestică a țării.

Rusia a atacat Comandamentul Forțelor Aeriene din Ucraina cu rachete de croazieră | Tirurile au lovit la Viniția și au produs "distrugeri semnificative"
Sursa foto: Twitter @Nexta_tv
de Adrian Iclozan    |    25 Mar 2022   •   20:46

Informația a fost distribuită chiar de către armata ucraineană.

Conform sursei citate, tirul cu rachete efectuat de ruși a provocat "distrugeri semnificative" ale infrastructurii.

"Astăzi, 25 martie, în jurul orei 16:30, ocupanții ruși au lansat o lovitură cu rachete pe teritoriul Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei din Viniția (Vinnîțea)", se spune în comunicatul oficial.

"În total, șase rachete de croazieră au fost lansate de ruși. Unele dintre ele au fost lovite de apărarea aeriană. Restul au lovit mai multe clădiri, provocând distrugeri semnificative ale infrastructurii", se mai afirmă în documentul citat.

Oficialii ucraineni examinează în prezent consecințele loviturilor efectuate de ruși la Viniția.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close