Antena 3 CNN Actualitate Media Andreea Marin şi Ştefan Bănică: Suntem vânduţi ca "femeia falsă" şi "bărbatul afemeiat"

Andreea Marin şi Ştefan Bănică: Suntem vânduţi ca "femeia falsă" şi "bărbatul afemeiat"

Andreea Marin şi Ştefan Bănică: Suntem vânduţi ca "femeia falsă" şi "bărbatul afemeiat"
Sursa foto: Foto: cugetliber.ro
04 Oct 2011   •   23:34

Pentru prima oară, cuplul Andreea Marin - Ştefan Bănica au acordat un interviu de o oră şi jumătate despre relaţia cu presă şi viaţa lor personală, în exclusivitate pentru emisiunea "Sinteza Zilei".

Cei doi au debutat în dialogul cu moderatorul Mihai Gâdea explicând faptul că relaţia lor cu o mare parte a presei de scandal este una extrem de tensionată, întrucât au ales să-şi păstreze relaţia de cuplu şi viaţa de familie privată, departe de ochii lumii

"Ne-am propus ca viaţa noastră privată să rămână a noastră. Relaţia noastră cu presa de scandal este una tensionată. Faptul că nu am dat poze de la căsătorie, nu am spus unde am fost, nu am dat poze cu fetiţa noastră"

Cei doi au ţinut să precizeze, totuşi, că nu au nimic împotriva celor care practică acest "mondenism" şi că, au considerat această decizie ca fiind una mai sănătoasă pentru viaţa lor de familie şi pentru protecţia copiilor

"Nu avem nimic împotriva celor care fac acest lucru, dar e alegerea noastra trebuie sa tii cont de ea. 'Suntem doi oameni maturi care ştim ce vrem , care ne-am luat fără acordul presei mondene. E mai sănătos pentru familia noastră"

Mai mult decât atât, Andreea şi-a motivat decizia explicând faptul că mulţi ani de zile a fos deschisă faţă de presă, însă a încetat să mai facă acest lucru în momentul în care declaraţiile iau fost răstălmăcite şi scoase din context.

"Mi s-a intamplat sa fiu multi ani foarte deschisă. Presa a luat cuvintele mele şi le-a rupt din context şi le-a interpretat cu rea credinţă. Când am devenit un cuplu, Ştefan a agreat această idee de "intimitate" "

 


"Am fost promovaţi de presă ca "

Cuplul Marin-Bănică a amintit, în cadrul interviului acordat Antenei 3, despre incidentul cu Natalia Mateuţ, în urma căruia Andreea a fost nevoită să acţioneze presa de scandal în judecată.

Cei doi au explicat, cu această ocazie, că în momentul în care presa îţi invadează intimitatea şi difuzează declaraţiile tale doar parţial, acest lucru nu se mai numeşte libertate de exprimare, ci dezinformare publică. Astfel, Andreea a fost promovată mult timp ca fiind "o femeie falsă", iar Ştefan Bănică un "afemeiat" şi un "bărbat zgârcit"

"Ea este o femeie falsă, iar el un afemeiat şi un zgârcit. Şi totul este de vânzare. Asta e ideea", au spus cei doi.
 


"Fiul meu a aflat de la televizor că eu sunt presuspusul tată al altui copil!"

În continuare, faimosul cuplu a reuşit să facă o paralelă între felul în care procedează presa tabloidă din străinătate şi cea de la noi. Astfel, Andreea a explicat că în bugetele extrem de mari ale ziarelor şi televiziunilor de scandel de peste graniţe sunt incluse şi sume generoase destinate despăgubirilor cerute de vedetele prejudiciate.

"Şi în străinătate există tabloide şi ziare de scandal, care trăiesc pentru acest tip de ştiri. Dar au bugete considerabile şi îşi calculează şi pierderile pe care le vor avea"

Totuşi, cea mai mare problemă a cuplului rămâne siguranţe fizică, dar mai ales psihică a copiilor lor, care de cele mai multe ori se uită la televizor şi aud lucruri extrem de urâte,care pentru ei, la vârsta pe care o au, nu au nici o explicaţie plauzibilă.

"Să nu mă întrebe nimeni ce reacţie sau ce a simţit fiul meu, în momentul în care pe un post de televiziune se anunţa că eu sunt presupusul tată al unui alt copil. Să nu mă întrebe nimeni ce a simţit băiatul meu! Cine îi repară lui sufletul?"

Acesta a fost primul interviu acordat vreodată unei publicaţii sau televiziuni de către cei doi, în care au vorbit, realmente despre viaţa lor personală şi şi-au explicat atitudinea pe care o au faţă de "răuvoitori" în cel mai deschis mod posibil.

 



×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close