Antena 3 CNN Actualitate Media Patru apropiaţi ai PDL din CNA au votat pentru suspendarea emisiei Antena 3. Vezi cine încearcă să reducă la tăcere presa neobedientă

Patru apropiaţi ai PDL din CNA au votat pentru suspendarea emisiei Antena 3. Vezi cine încearcă să reducă la tăcere presa neobedientă

Patru apropiaţi ai PDL din CNA au votat pentru suspendarea emisiei Antena 3. Vezi cine încearcă să reducă la tăcere presa neobedientă
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Feb 2012   •   23:09

O propunere a CNA de sancţionare a postului Antena 3 cu întreruperea emisiei timp de 10 minute nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptată, marţi, aceasta fiind amânată pentru şedinţa de joi.

Propunerea de întrerupere a emisiei Antenei 3 i-a aparţinut lui Ioan Onisei, numit de PDL în Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Întrucât rezultatul votului a fost de 4 la 4, în condiţiile în care e nevoie de 6 voturi pentru adoptarea unei decizii, o hotărâre finală a fost amânată pentru joi.

Mihai Gâdea a prezentat în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei" legăturile cu PDL ale celor patru membri CNA care au votat în favoarea suspendării emisiei Antena 3.

Ioan Onisei
- este membru CNA de 6 ani, din partea PDL.
- acesta a ocupat, pe rând, funcţii de secretar de stat şi consilier la Ministerul Culturii, la Administraţia Publică Locală respectiv la Ministerul Funcţiei Publice.
- cu o activitate politică bogată şi afliliată puterii, Onisei este cel care a susţinut sancţionarea postului Antena 3 în şedinţa CNA de marţi.

Narcisa Iorga
- membru CNA în octombrie 2008 de preşedintele Traian Băsescu. Mandatul său îi expiră în octombrie 2014.
- între ianuarie 2005 şi octombrie 2008, Narcisa Iorga a fost membru al PDL, cu funcţia Director de Comunicare în partid

Gelu Marian Trandafir

-membru CNA din decembrie 2006 la propunerea lui Traian Băsescu

Dan Grigore
- membru CNA propus de Parlamentul României, la cererea Guvernului, în 2006.

Mihai Gâdea l-a prezentat şi pe Valentin Alexandru Jucan, proaspăt numit de PDL în comisia CNA, care a ocupat mai multe funcţii din anturajul fostului ministru Elena Udrea.


VEZI AICI INREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "Sinteza Zilei"




×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close