Antena 3 CNN Life A ajuns în pargul morții din cauza unui obicei pe care îl avem cu toții

A ajuns în pargul morții din cauza unui obicei pe care îl avem cu toții

A ajuns în pargul morții din cauza unui obicei pe care îl avem cu toții
Sursa foto: sursa foto: stiri.rol.ro
26 Apr 2017   •   12:39

Ashley Trenner știe că este pe patul de moarte și are o singură dorință: ea speră că alții vor învăța din exemplul ei negativ. Ashley are un obicei care a îmbolnăvit-o și care în curând o va ucide, scrie stiri.rol.ro.

Ea nu fumează, nu bea, nu ia droguri, mănâncă foarte sănătos și are o viață activă. Problema este cu ceea ce îi place să facă în timpul liber pentru a-și îmbunătăți aspectul fizic. Ashley a devenit dependentă de solar iar acum are metastază în fază terminală, cancer la piele.

Iată ce mărturisește chiar ea: ,,Obișnuiam să zic că nu-mi pasă dacă mor de la bronzat, atâta timp cât mor bronzată. Obișnuiam să spun asta, dar nu o mai cred”.
Când Ashley a împlinit 33 de ani a înțeles în sfârșit că deceniile în care a petrecut zile întregi la saloanele de bronzat, i-au pus în sfârșit capac. A fost diagnosticată cu melanom metastazic, și de acum înainte va fi sub tratament ani de zile. În prezent ea a împlinit 40 de ani și cancerul s-a răspândit în tot corpul.

Semnalul ei de alarmă se aplică și celor care, deși nu merg la solar, obișnuiesc să stea vara la soare la ore nepotrivite și un timp îndelungat. Efectele nu se văd la fel de repede ca în cazul solarului, însă rezultatul este același, în cele din urmă.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala cancer de piele
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close