A întâlnit două fete în club şi a mers cu ele acasă. A rămas marcat pe viață de ce i-au făcut fetele

de D.G.    |    05 Ian 2017   •   11:21
A întâlnit două fete în club şi a mers cu ele acasă. A rămas marcat pe viață de ce i-au făcut fetele foto: pixabay.com

Povestea şocantă a unui tânăr din Kazakhstan face înconjurul lumii, după ce acesta a mărturisit cum a fost păcălit, împreună cu un prieten, de două fete sexy să meargă cu ele acasă, apoi au fost transformaţi în sclavi, scrie realitatea.net.

Tânărul, numit Rustam de ziarul unde şi-a spus povestea, a explicat că a întâlnit, împreună cu un prieten al său, două tinere sexy într-un club şi, impresionat de felul în care arătau şi de maşina decapotabilă de culoare galbenă a fetelor, au acceptat să meargă la ele acasă.

Cum au ajuns în apartament, din dormitor au apărut trei bărbaţi, care le-au explicat bărbatului şi prietenului său că tinerele le aparţin şi că, pentru a le ierta greşeala, trebuie să muncească pentru ei. Aşa că, iar aici povestea devine demnă de film, cei doi au fost puşi să împăturească găluşti tradiţionale, iar după ce au făcut 400 au fost eliberaţi, în apartament fiind prezentă şi o femeie în vârstă care le-ar fi oferit aluatul.

Şi mai bizar este că tânărul spune că le-a mai văzut pe tinere în club şi după aceea, Rustam presupunând că acestea erau în căutare de noi victime.

Incredibila poveste a fost publicată de un ziar din Kazahstan, Express K, care speculează pe marginea faptului că, probabil, alte victime ale fetelor nu şi-au făcut publică povestea de jenă.

Parteneri
x close