A intrat de la distanță pe laptopul care i-a fost furat și a văzut că era folosit de o femeie. A avut un șoc după ce s-a uitat pe Facebook-ul ei

de D.G.    |    31 Ian 2017   •   00:45
A intrat de la distanță pe laptopul care i-a fost furat și a văzut că era folosit de o femeie. A avut un șoc după ce s-a uitat pe Facebook-ul ei foto: pixabay.com

 Stu Gale, un barbat din orasul Cochrane, Alberta, Canada, a ramas fara laptop dupa ce i-a fost sparta masina pe 16 ianuarie, conform CTV News Calgary. Gale a profitat ca avea instalat pe laptop un program pentru a-l accesa de la distanta asa ca a facut asta.

Gale a descoperit ca o femeie folosea laptopul pentru a se loga pe contul ei de Facebook. Gale a asteptat pentru a nu se da de gol - in momentul in care femeia a oprit laptopul, a profitat si a intrat pe pagina ei de Facebook si i-a aflat informatiile personale.

"Am cautat si i-am aflat numerele de telefon, am vazut care sunt prietenii ei si ce poze avea - in timp ce faceam asta, 2 conversatii pe chat au pornit. Am sunat-o pe una dintre prietenele ei si i-am spus ca laptopul pe care il avea femeia era furat si ca ii ofer oportunitatea sa-l returneze" le-a spus Gale jurnalistilor.

Continuarea, pe yoda.ro.

Parteneri
x close