x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

A văzut într-un buștean un cui ciudat, așa că a luat un topor și l-a spart în două! În următoarea clipă a realizat că nu va mai avea grija zilei de mâine - VIDEO

de D.G.   •   08 Feb 2017   •   11:51
A văzut într-un buștean un cui ciudat, așa că a luat un topor și l-a spart în două! În următoarea clipă a realizat că nu va mai avea grija zilei de mâine - VIDEO 817
foto: captura Youtube

În fiecare zi, oameni din toate colțurile lumii descoperă obiecte unice în moduri ciudate, obiecte care pur și simplu te fac să te închini! Fie că e vorba despre obiecte antice sau alte tipuri de ciudățenii, nu vei găsi nicăieri obiecte mai ciudate decât în Amanetul Vedetelor din Las Vegas, scrie stiri.rol.ro.

Aici s-a întâmplat ca un client să vină cu un obiect care avea nevoie de opinia unui expert. Ce era? Un revolver Remington care fusese ascuns într-un copac pentru Dumnezeu știe cât timp!

În clipul de mai jos vei vedea cum omul desparte în două bușteanul pentru a scoate la iveală revolverul vechi dinăuntru. Expertul de arme unde a fost dus pistolul a fost șocat când l-a văzut, deși vede astfel de arme zilnic, nu a mai auzit niciodată ca unul să fi fost ascuns într-un pom! Unde mai pui că era și gata încărcat.

Se pare că revolverul respectiv era o piesă foarte rară care data din timpul Războiului Civil American. Omul care l-a găsit a primit o estimare, dacă se decide să îl vândă va primi între 3.000 și 4.000 de dolari.

sati