Antena 3 CNN Life Acest copil de numai șapte ani a murit acasă pentru că părinții au crezut că îl pot salva singuri. Greșeala imensă pe care au făcut-o aceștia

Acest copil de numai șapte ani a murit acasă pentru că părinții au crezut că îl pot salva singuri. Greșeala imensă pe care au făcut-o aceștia

Acest copil de numai șapte ani a murit acasă pentru că părinții au crezut că îl pot salva singuri. Greșeala imensă pe care au făcut-o aceștia
09 Ian 2017   •   22:23

Doi părinți din Minnesota ar putea face pușcărie după ce au încercat să salveze viața fiului lor de 7 ani rugându-se în loc să sune la numărul de urgențe, scrie stiri.rol.ro.

Timothy și Sarah Johnson din Plymouth, au fost acuzați de neglijarea copilului lor adoptat, Seth, care avea pancreatită și septicemie.

Cei doi soți au optat să își trateze fiul prin rugăciune fiindcă ,,aveau probleme cu mersul la medic”, și erau îngrijorați referitor la medicația pe care acesta i-o va da celui mic, conform standard.co.uk.

Ei au recunoscut în fața poliției că comportamentul lui Seth se schimbase și că el nu dormea, dar că ei au refuzat să îl ducă la medic înainte de moarte.

Procurorii au spus că cei doi l-au lăsat pe copil în grija fratelui său de numai 6 ani chiar înainte de moartea acestuia în timp ce ei au plecat în vacanță tot weekend-ul.

Când s-au întors, ei l-au găsit pe Seth leșinat pe podea, așa că au decis să se roage pentru recuperarea și însănătoșirea lui, în loc să caute îngrijire medicală.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close