Antena 3 CNN Life Adolescenta care a înjunghiat un pedofil și-a aflat pedeapsa. Când fost pronunțată sentința toată lumea a amuțit

Adolescenta care a înjunghiat un pedofil și-a aflat pedeapsa. Când fost pronunțată sentința toată lumea a amuțit

Adolescenta care a înjunghiat un pedofil și-a aflat pedeapsa. Când fost pronunțată sentința toată lumea a amuțit
Sursa foto: foto: pixabay.com
09 Ian 2017   •   22:58

Când avea 8 ani, ea a fost abuzată sexual. În 2009, violatorul a reușit să evite întemnițarea, chiar dacă a fost declarat vinovat. În schimb, răufăcătorul a fost condamnat la detenție la domiciliu!

Din propriul său exemplu tânăra a înțeles că sistemul judiciar e departe de a fi perfect și pedeapsa, în acest caz, nu a dat niciun rezultat: după ce și-a executat pedeapsa, vinovatul iarăși a găsit-o și a început să o molesteze.

În noiembrie 2015 tânăra a mers la pedofil și l-a înjunghiat cu un cuțit în piept, chiar în fața membrilor familiei lui.

Procurorul Heather Gilmore a spus că cuțitul a intrat în cutia toracică și a secționat artera care vasculariza inima bărbatului. Însă pedofilul a fost salvat.

Adolescenta s-a întâlnit cu mătușa sa și i-a spus: „Spune-i mamei că o iubesc foarte mult”, iar apoi s-a dus la secția de poliție din Bradford, Yorkshire de Vest și și-a mărturisit fapta.

Continuarea, pe punct.tv.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close