Antena 3 CNN Life Atenție! Patru lucruri din camera de hotel care nu trebuie atinse!

Atenție! Patru lucruri din camera de hotel care nu trebuie atinse!

Atenție! Patru lucruri din camera de hotel care nu trebuie atinse!
Sursa foto: foto: Pixabay.com
25 Apr 2018   •   11:58

Tot mai mulţi dintre noi se pregătesc pentru mini-vacanța de 1 Mai sau chiar pentru vacanța de vară. Căutăm o cameră frumoasă de hotel sau dintr-o pensiune, dar nu ştim ce boli putem lua din acea cameră.

Iată șase obiecte din camera de hotel, care nu ar trebui atinse.

Întrerupătorul. Un studiu realizat anul acesta şi condus de Katie Kirsch, profesor la Universitatea din Houston, arată că întrerupătorul este unul dintre cele mai contaminate obiecte din cameră.

Pentru că nu ai cum altfel să aprinzi sau să stingi lumina, cel mai bine este ca, de fiecare dată când o faci să mergi să te speli.

Telecomanda. Charles Gerba, profesor de microbiologie la Univeristatea din Arizona, a descoperit că telecomanda televizorului din camera de hotel este plină de bacterii. Conform studiului său, în proporţie de 20 la sută sunt contaminate cu spermă.

Pernele. Aşternuturile sunt spălate la sute de grade, însă nu şi pernele şi cuverturile de pe pat. Cel mai bine este să aşezaţi un prosop luat de acasă pe faţa de pernă, iar primul lucru pe care îl faceţi când ajungeţi în cameră trebuie să fie acela de a lua cuvertura de pe pat.

 

Paharele. Nici să nu vă atingeţi de paharele de pe masa din camera de hotel. Chiar şi în hotelurile de lux, cameristele nu duc paharele la spălat în bucătărie, unde ar trebui băgate la maşina de spălat vase, la temperaturi ridicate.

Deseori sunt curăţate în chiuveta de la baia din cameră.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close