Antena 3 CNN Life Ai nevoie de un cărucior de copii de tip 3 în 1? Află cum să alegi modelul potrivit!

Ai nevoie de un cărucior de copii de tip 3 în 1? Află cum să alegi modelul potrivit!

Urmează să devii mamă și vrei să te pregătești din timp pentru venirea pe lume a bebelușului tău? Înseamnă că trebuie să șții cum să alegi dintre modelele de carucioare copii 3 in 1, astfel încât să îți poți îngriji puiul cât mai bine atât acasă, cât și atunci când pleci la plimbare ori la cumpărături.

Ai nevoie de un cărucior de copii de tip 3 în 1? Află cum să alegi modelul potrivit!
de Alexandra Dima    |    19 Mar 2021   •   15:55

Descoperă din rândurile de mai jos care sunt elementele cărora să le acorzi o atenție deosebită, pentru a face o investiție excelentă!

Cărucioare copii 3 în 1: ce au în componența lor?

Probabil ai mai auzit despre cărucioarele 3 în 1, însă dacă nu le-ai folosit până acum, înseamnă că nu știi exact ce conțin. De aceea, este bine să afli acum că astfel de pachete sunt formate din:
·       landou – este potrivit pentru primele 6 – 8 luni de viață ale bebelușului, atunci când acesta încă nu poate sta în șezut. Îl poți folosi foarte ușor pentru a-ți adormi puiul;
·       scoică – reprezintă o alternativă excelentă pentru scaunul auto și o poți utiliza atunci când copilul tău are în jur de un an. Ai grijă, însă la nivelul de siguranță al bebelușului;
·       cărucior sport – poți să-l folosești atunci când copilul stă deja în șezut și vrei să ieși cu el la plimbare. Căruciorul poate fi prevăzut și cu un spațiu de depozitare în partea inferioară, acolo unde să poți pune obiectele de care ai nevoie pentru îngrijirea bebelușului sau diferite cumpărături, pe care le faci în drum spre casă.

Siguranța bebelușului

Un alt aspect, la care trebuie să ai grijă este referitor la siguranța bebelușului. În acest sens, trebuie să știi că centura de siguranță cu care este prevăzut căruciorul joacă un rol esențial în alegerea pe care o faci. De exemplu, ai grijă ca centura să se prindă în cel puțin 3 puncte, iar în zona pieptului și a umerilor să aibă un burete moale: astfel, atunci când este acționată, centura nu rănește micuțul prin presiunea pe care o exercită.

Greutatea căruciorului

Nu uita să verifici și greutatea căruciorului, înainte de a investi într-unul. De ce? Atunci când căruciorul este greu, va fi dificil să îl manevrezi și, în același timp poate pune siguranța copilului în pericol, întrucât îți provoacă oboseală fizică și ajungi să fii neatenta. Mai mult, ai grijă și la greutatea cadrului, dar și a landoului și a scoicii.

Confort

Căruciorul 3 în 1 trebuie să fie inclusiv confortabil pentru cel mic! De aceea, este de preferat să te orientezi către un model practic și versatil, pe care să îl poți plia cât mai ușor. În același timp, materialele cu care sunt acoperite cele 3 componente ale căruciorului trebuie se fie moi și plăcute la atingere, dar și ușor de scos atunci când vrei să le speli. Cel mai bine este ca materialele să fie lucrate dintr-o țesătură naturală, care să nu transpire și să nu supraîncălzească bebelușul.

Design și gama cromatică

Nu în ultimul rând, ideal este să ții cont și de design-ul căruciorului, pentru a-l putea folosi cu plăcere. Verifică atent modelele pe care le ai la dispoziție, pentru ca ele să nu fie ascuțite și să nu reprezinte un pericol pentru micuțul tău!
Cu o gamă atât de variată de cărucioare de copii: carucioaredecopii.ro/ la dispoziție, nu trebuie decât să fii atentă și astfel vei putea investi într-un model optim!  Studiază toate modelele de pe Carucioaredecopii.ro și alege-l pe cel care consideri că întrunește toate cerințele tale!

Date de contact:
E-mail: [email protected]
Telefon: 0723-666-005 / 0743-666-006
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close