Antena 3 CNN Life A iesit la prima intalnire cu un tip, insa ce i s-a întâmplat acestei femei la te va lăsa cu gură căscata - Noroc ca a ajutat-o cineva...

A iesit la prima intalnire cu un tip, insa ce i s-a întâmplat acestei femei la te va lăsa cu gură căscata - Noroc ca a ajutat-o cineva...

A iesit la prima intalnire cu un tip, insa ce i s-a întâmplat acestei femei la te va lăsa cu gură căscata - Noroc ca a ajutat-o cineva...
09 Iun 2018   •   10:16

Cu toți suntem usor panicati înainte de o primă întâlnire: trebuie să ne decidem cu ce să ne îmbrăcăm, ce subiecte de discuție vom avea și sperăm ca persoana cu care ne vedem nu este opusul la ceea ce ne-am dori de la un partener. 

Pentru o femeie din Sydney însă definiția unei prime întâlniri proaste a luat cu totul altă semnificație: partenerul ei a fugit fără să plătească nota.  

Patronul restaurantului la care se aflau cei doi a pus o postare pe Facebook care a primit peste 600 de aprecieri și comentarii legate de cât de prost se simte pentru ce i s-a întâmplat fetei.

"Dacă credeți că duminică dvs. e rea, un cuplu tocmai a intrat în ML Bondi (restaurant) pentru o primă întâlnire, ei au mâncat și au băut după care el a spus că se duce până afară pentru a scoate bani, apoi a fugit  lăsand-o pe femeie cu toată nota de achitat. Să fii singur este dificil într-o lume plină de atâția oameni imorali"  a scris Avant, patronul restauranului.

El a povestit că personalul său a stat cu tanăra pentru a o consola, deoarece ea era vizibil supărată atunci când bărbatul nu revenise după 20 de minute, moment în care devenise evident că o abandonase. Potrivit proprietarului restaurantului, ea a încercat apoi să-l telefoneze doar pentru a realiza că acesta i-a blocat numărul. 
  
Restaurantul a achitat nota, i-a oferit fetei un voucher de 150 $ (85 de lire sterline) pentru a se întoarce, iar unul dintre angajații i-a oferit shot-uri de tequila, după care a scos-o la dans în acea seară. 

Sursă: The Independent 

×
Subiecte în articol: femeie cuplu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close