Cel de-al VI-lea sezon “Prodanca & Reghe: “Fascinaţi de România”, începe de sâmbătă, 11 octombrie, la Euforia tv

18 Sep 2014   •   18:35
Cel de-al VI-lea sezon “Prodanca & Reghe: “Fascinaţi de România”, începe de sâmbătă, 11 octombrie, la Euforia tv
Din 11 octombrie, în fiecare sâmbătă seara, de la ora 20.00, telespectoarele Euforia tv se vor reîntâlni cu cea mai trăsnită si simpatică  familie din România, Prodan - Reghecampf. În sezonul cu numărul VI al celui mai iubit reality- show de pe piaţă, Anamaria, însoţită de Laurenţiu, de Bebeto, dar şi de o mulţime de prieteni şi rude, cutreieră România în lung şi-n lat.

Sinceră din fire, Ana recunoaşte în faţa camerelor de filmat că nu a vizitat mai deloc ţara natală, deşi tradiţiile, portul şi cântecele populare fac parte din viaţa ei: “Eu am crescut la ţară, la Dăbuleni, pe prispă de chirpici ascultând cântecele mamei”, spune Prodanca.  

După o vacanţă în care a descoperit frumuseţile patriei, Bebeto, soarele cel mic al Aneimaria Prodan, a început noul an şcolar în Arabia Saudită.
 
Juniorul familiei, zis şi Bebeto sau “soarele mai mic” după cum îl alintă către celebra lui mama, a fost mai mult decât încântat să descopere frumuseţile României şi să se bucure la maxim de vacanţă: a jucat fotbal la poalele munţilor din Bucuvina, a dansat pe rupte la o nuntă din Gura Humorului, a călărit alături de localnicii în Mălin, a avut cel mai frumos tort la aniversare, a pescuit în Delta Dunării şi şi-a făcut o mulţime de prieteni şi admiratori peste tot pe unde a trecut. Dar cum viaţa familiei s-a schimbat complet în momentul în care Laurenţiu a fost numit antrenorul echipei Al – Hilal, una dintre cele mai puternice echipe din fotbalul arab, familia împărţindu-se acum între două ţări, România şi Arabia Saudită, Bebeto a fost nevoit să se adapteze. Astăzi, el a început noul an şcolar la Riad, momentul fiind imediat imortalizat de Anamaria pe pagina ei de facebook: “Prima zi de scoala go Bebetos!!!!— feeling proud”. 
 
Prin ce alte aventuri a mai trecut Laurenţiu jr. în această vară, dar şi ce descoperiri senzaţionale va face Anamaria Prodan călătorind prin România, telespectatorii vor afla din 11 octombrie, de la ora 20.00, la Euforia tv.

x close