Antena 3 CNN Life Rețeta de friptură de miel a lui chef Cătălin Scărlătescu. Puțini români știu care este ingredientul esențial

Rețeta de friptură de miel a lui chef Cătălin Scărlătescu. Puțini români știu care este ingredientul esențial

Faimosul chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit câteva secrete pentru o friptură de miel așa cum trebuie să iasă. El a explicat pas cu pas ce trebuie să facem ca să obținem o carne fragedă și o garnitură potrivită.

Rețeta de friptură de miel a lui chef Cătălin Scărlătescu. Puțini români știu care este ingredientul esențial
de Gabriel Dano    |    30 Apr 2021   •   18:01

"Începem cu mielul, bine înțeles, că se face cel mai greu. Avem nevoie de o oală și în oală usturoi, o crenguță de cimbru și una de rozmarin, multă sare, piper boabe și unt, o felie generoasă. După ce s-a gătit usturoiul în unt, punem mielul. Și îl prăjim bine de tot.

Ingredientul esențial este vinul. Și se dă foc pentru a dispărea alcoolul. Avem nevoie doar de gustul de fructe de pădure. După ce a dispărut alcoolul din vin punem un pic de apă. Se pune capacul și la cuptorul setat la 160 de grade, timp de două ore și jumătate", a explicat Scărlătescu.

Simpaticul chef  ne învață în continuare cum să gătim și o garnitură plină de savoare pentru friptura de miel.

 

 

×
Subiecte în articol: Chef Catalin Scarlatescu friptura miel
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close