×
Antena 3 S.A. utilizează fișiere de tip cookie pentru a vă oferi o experiență cât mai plăcută și personalizată pe www.antena3.ro. Îți aducem la cunoștință faptul că ne-am actualizat politicile pentru a ne conforma cu modificările propuse aduse de Directiva (UE) 2002/58/EC ("Directiva E-Privacy") si de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE ("Regulamentul GDPR").

Înainte de a continua navigarea pe www.antena3.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin continuarea navigării pe www.Antena3.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

DA, ACCEPT

x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

REȚETĂ. Piept de rață în sos de portocale cu orez, o rețetă delicioasă și ușor de preparat

17 Mai 2019   •   23:53
REȚETĂ. Piept de rață în sos de portocale cu orez, o rețetă delicioasă și ușor de preparat  132
foto- Pexels

REȚETĂ. Chiar și cel mai aromat și fraged piept de rață are nevoie de un sos la fel de bun pentru o masă perfectă. Există multe opțiuni, dar dacă doriți ceva răcoritor, ideal cu sezonul acesta, încercați rață cu sos de portocale și orez. Este o rețetă des întâlnită în restaurante, dar acum o puteți prepara și voi acasă. 

REȚETĂ. INGREDIENTE

  • 2 portocale
  • 2 piepturi de rață
  • sare
  • piper
  • o jumătate de cană de cognac
  • o jumătate de cană de sos de soia
  • 2 linguri de miere

REȚETĂ. MOD DE PREPARARE

1. Mai întâi decojiți portocalele, apoi feliați-le și stoarceți sucul. 

2. Faceți niște tăieturi superpiciale pe piepturile de rață și condimentați-le cu sare și piper.

3. Puneți rața pe o tigaie și dați drumul la foc la o temperatură scăzută. 

4. Prăjiți rața pe fiecare parte. Aproximativ 5 minute pe fiecare parte. 

5. Separat, preparați sosul. Încălziți o cratiță micuță, adăugați cognacul , sosul de soia, coaja de portocale, sucul de portocale și mierea. 

8. Lăsați-l să se topească până când se transformă în culoarea caramel. 

9. Apoi turnați sosul peste rață, lăsați-le să se răcească timp de aproximativ 5-10 minute și le puteți servi. 

Pentru pieptul de rață cu sos de portocale, garnitura ideală este orezul. 

Gazduire web
Campanii SMS
sati