Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu. A dezvăluit în sfârșit ingredientul secret

de Gabriel Dano    |    04 Feb 2021   •   23:15
Rețeta de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu. A dezvăluit în sfârșit ingredientul secret

Cătălin Scărlătescu a dat în sfârșit detalii despre rețeta sa secretă de șnițele. Este vorba despre o rețetă pe care a inventat-o în urmă cu 17 ani în condiții pe care le-a elucidat amuzat recent. Celebrul chef spune că dacă ar fi brevetat-o la timpul potrivit, ar fi fost milionar acum.

„În 2003 înnebunise lumea cu crochete de pui, reţeta asta era bestseller la noi pe terasă. La un moment dat, un client a cerut să fac ceva la gujoanele de pui, să fie mai altfel. M-am întors nervos în bucătărie, am luat o pungă de fulgi de porumb care era pe acolo şi am dat cu ea de perete şi de masă.

Am auzit cum s-au zdrobit alea şi mi-a venit ideea să le dau prin crocantul obţinut. Aşa mi-a venit ideea. Dacă brevetam ideea atunci eram milionar azi“, a spus chef Scărlătescu.

Cum se prepară șnițelele à la chef Cătălin Scărlătescu

Se asezonează carnea cu sare, piper şi alte ierburi aromatice.

Carnea astfel condimentată se cufundă în amestecul pe bază de unt.

Bucățile se tăvălesc prin crocantul obţinut din fulgi de porumb cu miere, zdrobiţi cât mai fin.

Șnițelele se prăjesc apoi în mult ulei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close