Antena 3 CNN Life Culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn. Atrag succesul și prosperitatea pentru cei care le poartă

Culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn. Atrag succesul și prosperitatea pentru cei care le poartă

Doar trei culori sunt considerate norocoase în 2024, Anul Dragonului de Lemn, iar cei care le vor purta vor avea parte de succes, belșug și fericire.

Culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn. Atrag succesul și prosperitatea pentru cei care le poartă
Sursa foto: Profimedia
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Ian 2024   •   16:00

Anul Dragonului de Lemn începe pe 10 februarie 2024 și se încheie pe 28 ianuarie 2025, conform calendarului chinezesc.

Potrivit artei Feng Shui, fiecare an este asociat cu anumite culori considerate norocoase, care atrag belșugul și armonia.

Pe lângă faptul că anul Dragonului de Lemn se arată unul prosper și plin de succes, culorile purtate pe parcursul celor 12 luni pot amplifica energiile pozitive.

Anul Nou Chinezesc este asociat cu unul dintre cele 12 semne zodiacale chinezești, la care se adaugă unul dintre cele cinci elemente (lemn, foc, pământ, metal, apă).

Citește și: Când începe Anul Nou Chinezesc în 2024. Tradiții și superstiții pentru trecerea în Anul Dragonului de Lemn

Dragonul este cel mai puternic semn al zodiacului chinezesc, fiind un simbol al curajului și al determinării, în timp ce lemnul este definit prin flexibilitate, evoluție și vitalitate.

Culori norocoase în Anul Dragonului de Lemn

Potrivit artei Feng Shui, verdele smarald este culoarea norocoasă a Anului Nou Chinezesc 2024. De ce? Pentru că este asociat cu elementul lemnului, care a fost alăturat Dragonului, semnul puterii, al forței și al succesului în cultura chineză.

Verdele smarald este declarată drept culoarea principală a anului Dragonului de Lemn. Această culoare este considerată un simbol al naturii, al creșterii și al armoniei. De asemenea, verdele smarald este asociat cu bogăția, luxul și eleganța.

Verdele smarald are și o semnificație spirituală, deoarece este culoarea chakrei inimii, care face trimitere la iubire, compasiune și vindecare.

Roșul este asociat cu pasiunea, romantismul și dorința, însă poate simboliza și puterea sau furia. În cultura chineză, roșul semnifică fericirea și prosperitatea, fiind considerat un simbol al curajului și al vitalității.

Auriul reprezintă fericirea și optimismul. Această culoare este asociată cu soarele, aurul și bogăția. De asemenea, este un simbol pentru înțelepciune, cunoaștere și creativitate.

Astfel, verdele smarald poate atrage armonia, pacea și echilibrul, în timp ce roșul aduce pasiune, energie și curaj.

Auriul poate atrage oportunitățile și experiențele plăcute, aducând bucurie și împlinire pe parcursul anului, potrivit The Chinese Zodiac.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close