Antena 3 CNN Life De ce nu slabesti: greseli de alimentatie care-ti incetinesc metabolismul

De ce nu slabesti: greseli de alimentatie care-ti incetinesc metabolismul

De ce nu slabesti: greseli de alimentatie care-ti incetinesc metabolismul
de O.P.    |    12 Dec 2014   •   13:12
Pentru accelerarea metabolismului, asadar a arderilor de calorii, nu este suficient sa bei ceai verde sau sa apelezi fel de fel de trucuri. Unele greseli de alimentatie comise frecvent ne incetinesc metabolismul, sabotandu-ne eforturile de slabit.

Nu mananci lactate

Pentru accelerarea arderilor, este necesar sa-ti mentii activa musculatura atat prin exercitii fizice, cat si prin consumul de lactate. Insa multe persoane care tin regim sperand sa slabeasca evita lactatele pe motiv ca ar contine prea multe grasimi sau aleg produse dietetice. Oricum ar fi, nu este in regula.

Motivul? Lactatele clasice, asadar nu cele degresate, contin proteine esentiale, cea mai importanta fiind cazeina, care contribuie la cladirea masei musculare. Cu cat ai mai multa masa musculara, cu atat arzi mai usor grasimile. Din acest motiv chiar este recomandat, daca vrei sa slabesti, sa consumi de trei ori pe zi produse lactate clasice, bineinteles, in cantitati moderate.

Reducerea carbohidratilor

Prea putin carbohidrati sanatosi sau lipsa totala a carbohidratilor in regimul alimentar are efect negativ asupra incercarilor de slabit. Carbohidratii contin glicogen, substanta esentiala musculaturii, mai ales daca faci si exercitii fizice.


Continuarea pe Lyla.ro

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close