Declarația năucitoare a unei tinere de 24 de ani: ''Am fost violată de 43.200 de ori". Decizia radicală pe care a luat-o

de D.G.    |    06 Dec 2016   •   12:32
Declarația năucitoare a unei tinere de 24 de ani: ''Am fost violată de 43.200 de ori". Decizia radicală pe care a luat-o sursa foto: The Independent

Karla Jacinto, tanara care povestit intr-un interviu pentru CNN ca a fost violata de 43.200 de ori a luat o decizie importanta pentru viitorul ei. Astfel, tanara a decis sa se dedice si sa ajute si alte victime care au fost sclave sexuale.

30 de barbati pe zi, 7 zile pe saptamana, 4 ani. Rezultatul este un numar socant: 43.200. Acesta este numarul barbatilor cu care tanara din Mexic a fost fortata sa se culce, la varsta de 12 ani, dupa ce a cazut pe mana proxenetilor, potrivit stirileprotv.ro.

Acum, la 24 de ani, tanara continua sa isi spuna povestea pentru a trage un semnal de alarma asupra situatiei cumplite in care se afla mii de tinere. In iulie anul trecut, aceasta i-a povestit tragedia ei lui Papa Francisc, in timpul unei conferinte care avea ca subiect problema sclavelor sexuale.

"Nu mi-am imaginat vreodata ca fata aceea care obisnuia sa stea intr-un colt, pe tocuri, si era considerata prostituata, se poate simti atat de puternica. Acum lumea ma asculta" a spus tanara conform ''Independent''.

Povestea ei reprezinta o realitate brutală a Mexicului, iar ca ea sunt mii de alte adolescente mexicane.

ExitPOLL
x close