Antena 3 CNN Life Ea era însărcinată cu tripleți. Un an mai târziu, soțul ei a primit o scrisoare misterioasă. Ce a urmat

Ea era însărcinată cu tripleți. Un an mai târziu, soțul ei a primit o scrisoare misterioasă. Ce a urmat

Ea era însărcinată cu tripleți. Un an mai târziu, soțul ei a primit o scrisoare misterioasă. Ce a urmat
Sursa foto: foto: pixabay.com
20 Aug 2016   •   13:26

De Ziua Tatălui, Dan și Maxi Cortez nu doreau altceva decât să-și petreacă timpul împreună cu cele două fetițe ale lor, Harper și Harlow. Ei au mers să i-a masa la un restaurant. Dar când a venit vremea să plătească nota, chelnerița le-a adus o scrisoare în care era scris:

”Bucurați-vă de fiecare clipă petrecută împreună cu copiii voștri. Ei nu vor rămâne mereu mici. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Din partea familiei de alături.”

Chelnerița le-a mai spus că masa lor a fost deja plătită de familia care le-a lăsat scrisoarea. Însă acești oameni cu inimă mare nu cunoșteau faptul că familia Cortez nu era deplină în acea zi, scrie punct.tv.

După această întâmplare, Maxi a scris pe Facebook aceste cuvinte:

”Către familia care ne-a achitat astăzi masa. Nu ne-ați întrebat nimic și nu am vorbit despre ceva. Dar voi ați făcut ceea ce noi nu vom uita niciodată. Când chelnerița ne-a adus scrisoarea voastră, am început să plângem. Noi sărbătoream în patru ziua celui mai important bărbat din viața noastră. Însă puțini cunosc faptul că anul trecut noi am sărbătorit în cinci această zi…

Anul trecut am născut tripleți! Sărbătorile întotdeauna sunt grele pentru noi. Fără a cunoaște ceva despre noi, voi ați plătit masa noastră. Eu vă scriu pentru că vreau să vă mulțumesc din suflet. Sper că veți vedea această postare și veți afla că fapta voastră minunată ne-a ajutat să sărbătorim puțin mai ușor.
Vă rog să distribuiți aceasta mulțumire a mea, poate familia anonimă o va vedea.”

După o lungă perioadă de infertilitate, în 2015 Dan și Maxi au avut parte de un miracol. Nu unul și nici doi, ci trei deodată!

 

×
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close